'Etkili İletişim ve İkna Sanatı" Semineri - Son Dakika
Yerel

'Etkili İletişim ve İkna Sanatı" Semineri

Kütahya Belediyesi Başkanı Saraçoğlu: "Sadece diploma almak önemli değil. Önemli olan bilgiyle donanan ve karakterle güçlenen bireylerin topluma katkı sağlamasıdır"

17.05.2014 14:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, "Sadece diploma almak önemli değil. Önemli olan bilgiyle donanan ve karakterle güçlenen bireylerin topluma katkı sağlamasıdır" dedi.

Başkan Saraçoğlu, Dumlupınar Üniversitesinde (DPÜ) Münazara Topluluğu tarafından düzenlenen "Etkili İletişim ve İkna Sanatı" konulu seminerde yaptığı konuşmada, geleceğin şehrini gençlerle birlikte kuracaklarını söyledi.

Göreve geldikleri andan itibaren katılımcı belediyeciliği ön planda tuttuklarını belirten Saraçoğlu, şu ifadelere yer verdi:

"Bu kapsamda üniversite öğrencilerinin görüş, öneri ve taleplerini dikkate alacağız. Sosyal ve kültürel belediyecilik anlayışıyla da üniversite öğrencilerinin yapacağı faaliyetlere destek vereceğiz. Sadece diploma almak önemli değil. Önemli olan bilgiyle donanan ve karakterle güçlenen bireylerin topluma katkı sağlamasıdır."

Etkinliğe, Dumlupınar Üniversitesi öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. - Kütahya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Etkili İletişim ve İkna Sanatı' Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement