Etüt Merkezi ve Kadın Kültür Merkezi Tophane'ye 'Renk' Katacak - Son Dakika
Güncel

Etüt Merkezi ve Kadın Kültür Merkezi Tophane'ye 'Renk' Katacak

Rize Valisi Ersin Yazıcı ve Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Tophane Mahallesinde vatandaşların hizmetinde olan Rize Belediyesi Etüt Merkezi'ni ziyaret etti.

05.03.2016 17:21

İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı ve İl Milli Eğitim Müdürü Şemsettin Durmuş'un da katıldığı ziyarette Vali Yazıcı ve Başkan Kasap, öğrenci ve velileriyle bir araya gelerek eğitim faaliyetlerinin işleyişi hakkında bilgiler aldı.
Burada Tophane Mahallesi Muhtarı Abdurrahman Koçali ve velilerle kısa bir toplantı gerçekleştiren heyet, etüt merkezinin hizmetine devam edeceğini ve yeni yapılmakta olan Kadın Kültür Merkezi'nin de mahalle halkında büyük katkılar sağlayacağını ifade etti.

260 ÖĞRENCİ ETÜT MERKEZİNDE

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Etüt Merkezi'nin artık mahalleyle bütünleştiğini ifade ederek, "Etüt Merkezi'miz hizmet vermeye başladığı günden bu yana 260 öğrenci sayısına ulaştı. Haftanın yedi günü, 9'u gönüllü, 2'si Halk Eğitim Merkezine bağlı ücretli öğretmen olmak üzere toplam 11 öğretmen kadrosuyla mahallede bulunan çocuklara hizmet veriyor" dedi.

ETÜT MERKEZİ, KADIN KÜLTÜR MERKEZİ'YLE BÜTÜNLEŞECEK

Kadınların sosyal, kültürel ve eğitim anlamındaki faaliyetlerini yürütebilecekleri Kadın Kültür Merkezi'nin tamamlanma çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Kasap, "Kadınlarımızın sosyal faaliyetlerini yürütebilecekleri Kadın Kültür Merkezi'mizin inşa çalışmaları devam ediyor. Etüt Merkezi'mizin başarısı Kadın Kültür Merkezi'mizle bütünleşince daha da artacaktır. Bütün kurumlarımızla diyalog içerisinde olarak faaliyetlerimizi sürdürüyoruz" dedi.

VALİ YAZICI'DAN ÇALIŞMALARA DESTEK

Sürdürülen ve planlanan çalışmaların toplumun önemli bir ihtiyacını karşıladığını söyleyen Vali Yazıcı, Rize Belediyesi'nin yürütmüş olduğu kültür ve eğitim faaliyetlerine destek verdiklerini, yeni faaliyetlere de destek vermeye hazır olduklarını söyledi. Vali Yazıcı, inşası devam eden Kadın Kültür Merkezi'nin de Tophane Mahallesi'ne oldukça faydalı olacağını, kadınların sosyal anlamdaki ihtiyaçlarını büyük ölçüde karşılayacağını söyledi.

Heyet Etüt Merkezi ve yapımı devam eden Kadın Kültür Merkezi'nin ziyaretlerinin ardından mahalle esnafıyla bir araya geldi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Etüt Merkezi ve Kadın Kültür Merkezi Tophane'ye 'Renk' Katacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement