Manisa'da Ev Yangını - Son Dakika
Güncel

Manisa'da Ev Yangını

Manisa\'da Ev Yangını

Demirci ilçesinde çıkan yangında iki ev hasar gördü. Boyacık Mahallesi'nde Kazım Özmen'e ait evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

02.10.2014 23:17  Güncelleme: 11:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İtfaiye ekiplerine haber veren mahalle sakinleri, bu arada traktörlerin tanklarındaki sularla yangına müdahale etti.Alevler, rüzgarın da etkisiyle yan taraftaki Orhan Özmen'e ait eve sıçradı. Bu sırada elektrik dağıtım şirketinin görevlileri, ekiplerin rahat çalışması için mahallenin elektriğini kesti.Yangın, itfaiye ve Demirci Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı ekiplerin 3 saatlik çalışması sonucu söndürdü. Yangında iki ev kullanılamaz hale geldi.

Boyacık Mahallesi muhtarı Kadir Öngen, itfaiye ekipleri gelinceye kadar yangına vatandaşların kendi imkanlarıyla müdahale ettiğini, can kaybının olmamasının sevindirici olduğunu söyledi.Evi yanan Orhan Özmen ise mahalle bakkalının yanında oturduğu sırada "yangın var" diye bağıranlar olduğunu belirterek, "Koşarak gittim, amcamın oğlu Kazım Özmen'in evi yanıyordu. Evimin alt katında traktörüm ve eşyalarım vardı. Onların bir kısmını kurtardıktan sonra alevler benim evimi de yaktı. Çok üzgünüm" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Manisa'da Ev Yangını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement