Evde Unutulan Anahtarı Almak İçin 2. Kata Tırmanırken Düşüp Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Evde Unutulan Anahtarı Almak İçin 2. Kata Tırmanırken Düşüp Yaralandı

Evde Unutulan Anahtarı Almak İçin 2. Kata Tırmanırken Düşüp Yaralandı

Batman’da bir kişi, kapının üzerinde unutulan anahtar nedeniyle üç katlı evin ikinci katına tırmanmak istedi.

25.07.2015 15:03

Batman'da bir kişi, kapının üzerinde unutulan anahtar nedeniyle üç katlı evin ikinci katına tırmanmak istedi. Eve girmeye çalışan şahıs, bir anda dengesini kaybederek sert zemine düşerek yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay, Aydınlık Mahallesi 1213 Sokak'ta meydana geldi. Üç katlı evin ikinci katında oturan Seher Akbulut, dalgınlık sonucu anahtarı içeriden kapının üzerinde unutup alt katta oturan kaynanasının evine gitti. Dönüşte anahtarın kendisinde olmadığını ve kapının üzerinde unuttuğunu fark eden Akbulut, kaynı Şaban Akbulut'tan yardım istedi. İkinci kata tırmanarak çıkmaya çalışan Akbulut, balkon korkuluklarına çıkacağı esnada bir anda dengesini kaybedip ikinci katın balkonundan sert zemine düştü. Düşme esnasında vücudunun büyük bir bölümünde kırıklar oluşan Akbulut, kaldırıldığı Batman Bölge Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Şaban'ın ağabeyi Salih Akbulut, "Yengem Seher, annemin yanına oturmaya gitmek isterken dalgınlık sonucu anahtarı kapının üzerinde unuttu. Sonra kardeşimi aradı ve dışarıda kaldığını söyledi. Kardeşim Şaban, tırmanarak ikinci kata çıktı bir anda balkon kısmında dengesini kaybederek yere düştü" dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - BATMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Evde Unutulan Anahtarı Almak İçin 2. Kata Tırmanırken Düşüp Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement