Evli Kadının Ayakkabısından Sperm Çıktı: Polis, Sapığın Peşinde - Son Dakika
Güncel

Evli Kadının Ayakkabısından Sperm Çıktı: Polis, Sapığın Peşinde

Evli Kadının Ayakkabısından Sperm Çıktı: Polis, Sapığın Peşinde

Bursa'da evli ve 2 çocuk annesi 31 yaşındaki kadın, evinin kapısının önüne bıraktığı ayakkabısının içinde sperm görünce polise haber verdi.

06.09.2014 11:49  Güncelleme: 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da öğretmen N.H.'nin eşi 31 yaşındaki T.H., kapı önüne bıraktığı ayakkabıya sperm doldurulduğunu görünce şoke oldu. T.H.'nin eşiyle birlikte yaptığı şikayeti üzerine gelen polis ayakkabıyı poşete koyup götürürken, olayın failinin bulunması için DNA testi yapılacağı da belirtildi.

GÖZLERİNE İNANAMADI

Olay, Merkez Nilüfer İlçesi Barış Mahallesi'nde bir apartmanda meydana geldi. Yakın arkadaşının akşam yapılan düğüne öğretmen eşi N.H. ile katılan 2 çocuk annesi T.H, gece dönüşte ayakkabılarını daire kapısının önünde unuttu. Sabah çarşıya gitmek istediği ayakkabının içerisinde sperm doldurulduğunu gören T.H., gözlerine inanamadı.

POLİSİ ARAYARAK ŞİKAYETÇİ OLDULAR

Şoke olan T.H. eşi N.H.'ye durumu anlattı. Öğretmen N.H. ve eşi T.H., yapılan bu sapıkça hareketin kendilerine hakaret olduğunu belirterek, failinin bulunması için 155 Polis İmdat telefonunu arayarak şikayetçi oldu.

İNCELEMELER BAŞLADI

Eve gelen polis ekibi, parmak izi aldıktan sonra içerisinde sperm olan ayakkabıyı poşet içerisine koyarak Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü. Polis, çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini de apartman girip çıkanları saptamak için incelemeye aldı.

DNA ÖRNEKLERİ İNCELENİYOR

Kapı önündeki ayakkabıya sperm koyan kişinin bulunması için araştırma başlatan polis, spermlerin incelenmesi, hem de parmak izinden olayın failini aramaya başladı. Bu arada ayakkabıdaki spermlerle, daha önce benzer olaylar ve sapıklıktan emniyette kaydı bulunanların DNA örneklerinin karşılaştırılacağı da belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Evli Kadının Ayakkabısından Sperm Çıktı: Polis, Sapığın Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (20)

  • MURATHAN: HEM DİNDAR HEM DE DAVASI İÇİN KİNDAR BİR NESİL YETİŞTİRECEĞİZ! DİYEN SİYASİLER, ŞAPKANIZI ÖNÜNÜZE ALIP İKİ DAKİKA DÜŞÜNÜN, NEREDE YANLIŞ YAPTIK DİYE! DİNDAN DEĞİL AMA KİNDAR, BİRBİRİNE TAHAMMÜLÜ OLMAYAN AZGIN BİR NESİL ELDE ETTİK. . . AHLAKLI NESİL YERİNE SAPIK NESİLLER ELDE ETTİK. . . UYUŞTURUCU KULLANIM YAŞI 9'A KADAR DÜŞMÜŞ, OKULLARDA TENEFUSLERDE CIGARALIK UYUŞTURUCULAR İÇİLİYOR, SENTETİK UYUŞTURUCU DENİLEN İLLET HERGÜN CAN ALIYOR, HIRSIZLIK SADAKA KUTULARINA KADAR DÜŞMÜŞ, BAHŞİŞ VERMEYEN DAMATI ÖLDÜREBİLECEK KADAR CANİLEŞMİŞİZ, ÇUVALIN İÇİNDE AMBULANS VERİLMEDİĞİ İÇİN OĞLUNUN CENAZESİNİ TAŞIYAN BABAYA' SİYASET YAPMA ULEYN' DİYECEK KADAR HİSSİSLEŞMİŞİS, SORGUSUZ SUALSİZ KAFA KESEN IŞİD TERÖRÜNE KARŞI BİR KINAMA BİLE YAPAMAZ OLMUŞUZ! HIRSIZLIK TEPELERE KADAR SIÇRAMIŞ AMA ALDIRMAZ OLMUŞUZ. . KİMSE ÇIKIP HALA BUNUUN SORUMLUSU HÜKÜMET NASIL OLUR?! DİYE GEVELEMESİN, (FIRAT KENARINDA BİR KOYUNA ZARAR GELSE, KORKARIM HESABI BENDEN SORULUR) DİYEN BİR HALİFEDEN 25 20 Yanıtla
    murathana: hala bu kadar açıklamaya bu kadar ''dislike'' gelebildiğine göre, Allah'a emanet bir milletiz şuan. 0 0
  • RR6: erkeklerin yüzde 80 ni cinselliğe aç malesef onun sapkınlığı bunlar hep kadının ayakkabısı bile yetiyor bazı insanlara o dereceye gelmişiz 39 4 Yanıtla
  • resat: ruh sağlığı bozuk böyle insanların 34 4 Yanıtla
  • KİMKİ O: Memleketin hali nereye gidiyor yazık, insanlar bu haberi okuyunca çocuklarını nasıl dışarı salsın 28 3 Yanıtla
  • ahmak diil: Spermini kaynatip sonra dokmustur. Dnk erimistir. Ahmak degil ki adam. 1 29 Yanıtla
    vatan: zırvalamışsın salak 0 0
  • aslı: sapıklık dız boyu ah benım zavallı ulkem 26 1 Yanıtla
  • Vatandaş Rıza: Ayakkabı kutularından çıkan milyon dolarları hatırlayınca pek te şaşırmadım. . . İmam. . . . cemaat. . . ! Cinsel açlığın Afrika'sıdır Türkiye! 15 8 Yanıtla
  • olmaz bu kadarıda: igrenc bir olay umarım bulunur ve rezil rüsva olur 19 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement