Ezgi Mola, mutfak tadilatı için 120 bin TL istenince isyan etti: O paraya Beylikdüzü'nden ev alınır - Son Dakika
Magazin

Ezgi Mola, mutfak tadilatı için 120 bin TL istenince isyan etti: O paraya Beylikdüzü'nden ev alınır

Evinin içini değiştirmek için ustalarla görüşmeye başlayan başarılı oyuncu Ezgi Mola, mutfak tadilatı için 120 bin TL istendiğini duyunca şaşkına döndü. Instagram hesabından takipçileriyle dertleşen Mola, "Mutfak için istenilen paraya Beylikdüzü'nde 1+1 ev alınır" diyerek isyan etti.

20.01.2021 08:07  Güncelleme: 10:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uzun süredir birlikte olduğu Mustafa Aksakallı ile evlilik kararı alan Ezgi Mola, evine tadilat yaptırmaya karar verdi. Evinin birçok yerinde değişiklik yaptırmak isteyen ünlü isim, bunun için araştırmalara başlayınca ustalardan aldığı fiyatlardan sonra isyan etti.

"FİYATLARI ŞİŞİRİP SONRA İNDİRİM YAPIYORUZ DEDİLER"

Ezgi Mola, Instagram'dan yaptığı paylaşımda geçtiğimiz günlerde mağazaları gezdiğini söyledi ve yüksek fiyatlardan dert yandı: "Evde tadilat yaptırıyorum. Geçen gittik, mutfak için fiyat alıyoruz. Fayanslar, parkeler, mutfak eşyaları. Arkadaşlar bir fiyat çıkarmış, şişirmiş şişirmiş, sonra 'Size yüzde 60 indirim yapıyoruz' dediler!"

Ezgi Mola, mutfak tadilatı için 120 bin TL istenince isyan etti: O paraya Beylikdüzü'nden ev alınır

"MUTFAK TADİLATI İÇİN 120 BİN TL İSTEDİLER"

Ezgi Mola, istenen rakamlar karşısında yaşadığı şaşkınlık için de "Bir mutfağın fiyatı 120 bin lira olabilir mi? Saçmalık. Sonra da onu 40 bine indirmiş. İnanamadım. Koca mutfak yaptırmıştım birkaç yıl önce, 10 bin lira vermiştim. 120 bine mutfak mı yapılır? Delirdi mi bunlar? Yalı mı yaptırıyorum ayol ben? 120 bine Beylikdüzü'nden 1+1 ev alınır."

Ezgi Mola, mutfak tadilatı için 120 bin TL istenince isyan etti: O paraya Beylikdüzü\'nden ev alınır

Son Dakika Magazin Ezgi Mola, mutfak tadilatı için 120 bin TL istenince isyan etti: O paraya Beylikdüzü'nden ev alınır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • hakkı: sen gitme ekranlardasın tabi şişirecekler kazançlarınıza göre normal o fiyatlar. ben gidince 15bin tl diyorlar :))) 20 5 Yanıtla
  • muhtar06: mercedes sin fiyatı ile reno nun fiyatı aynımı sen mercedes istemişsin demekki 8 2 Yanıtla

Advertisement