Ezine'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Ezine'den Kısa Kısa

Ezine\'den Kısa Kısa

Öğrencilere tablet bilgisayar dağıtıldı.

09.04.2014 15:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ezine'de Fatih Projesi kapsamında öğrencilere tablet bilgisayar dağıtıldı.

İmam Hatip Lisesinde düzenlenen törene Kaymakam Ali Fuat Atik, Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Karaöz, Şube Müdürü Ersan Sezer, okul müdürü İbrahim Akbal, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Projenin Ezine koordinatörü Atilla Uğurtosun tarafından sunum yapıldı. Sunumun ardından Kaymakam Atik, Belediye Başkanı Babaoğlu ve diğer protokol üyeleri tarafından öğretmen ve öğrencilere tablet bilgisayarları dağıtıldı.

Dağıtım esnasında öğrencilere kendi öğrencilik yıllarında teknolojinin bu denli gelişmiş olmadığını ve şimdiki öğrencilerin çok şanslı olduğunu belirten Kaymakam Atik, "Sizler bizim zamanın öğrencilerine göre birçok yönden olduğu gibi teknoloji yönünden de çok şanslı bir nesilsiniz. Umarım devletimizin sizlere sunmuş olduğu bu fırsatı derslerinize daha çok çalışma doğrultusunda iyi şekilde kullanır ve daha başarılı olursunuz. Güle güle kullanın" dedi.

- Arapça bilgi yarışması

Ezine İmam Hatip Lisesi öğrencileri Arapça bilgi yarışmasında mücadele etti.

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce düzenlenen "5. Uluslararası Arapça Bilgi ve Etkinlik Yarışmaları" kapsamında İmam Hatip Liseleri arasında bilgi ve şiir yarışması düzenlendi.

Biga Belediyesi Kültür Sarayında Biga Anadolu İmam Hatip Lisesi ev sahipliğinde düzenlenen yarışmada 6 okul mücadele etti.

Yarışma sonunda Ezine  İmam Hatip Lisesi  öğrencileri Nurcan Gençer, Neslihan Uçar, Arzu Sönmez ve İbrahim Gençer'den oluşan ekip il üçüncüsü oldu. - Çanakkale

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ezine'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement