Işık İhlali Yapan TIR, Midibüsü Sürükledi: 5 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Işık İhlali Yapan TIR, Midibüsü Sürükledi: 5 Yaralı

Işık İhlali Yapan TIR, Midibüsü Sürükledi: 5 Yaralı

Sakarya'nın Söğütlü ilçesinde ışık ihlali yapan TIR, az daha katliam yapacaktı. TIR, fabrika işçilerini taşıyan midibüsü sürükledi, kazada 5 kişi yaralandı.

06.10.2015 09:40  Güncelleme: 11:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya'nın Söğütlü ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, fabrika işçilerini taşıyan servis midibüsü ile tavuk yüklü TIR'ın çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı.

TIR, AZ DAHA KATLİAM YAPACAKTI

Kaza, saat 01.30 sıralarında Adapazarı- Karasu yolu Küçük Söğütlü sapağında meydana geldi. Edinilen bilgi ve iddialara göre, Adapazarı istikametine ilerleyen Fethi Ş. idaresindeki tavuk yüklü TIR, Küçük Söğütlü sapağındaki trafik ışıklarına yaklaştığı sırada ışığın kırmızıya dönmesi sonucu duramayarak yan yoldan çıkan Ali Yücel K. yönetimindeki servis midibüsüne çarptı. Kazanın etkisiyle bir süre sürüklenerek ters istikamete dönen midibüste bulunan fabrika işçileri ile TIR şoförü yaralandı.


YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Kazada yaralanan TIR şoförü Fethi Ş. ve midibüste bulunan fabrika işçilerinden İsmail E., Rıfat Ö., Kutsi T. ve Mehdi Ş., olay yerine gelen ambulanslarla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Yenikent Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle kolunda hafif ağrı oluşan midibüs şoförü Ali Yücel K. ise olay yerindeki sağlık görevlileri tarafından ayakta tedavi edildi.


IŞIK İHLALİ YAPMIŞ

Midibüs sürücüsü Ali Yücel K., TIR'ın ışık ihlali yaptığını iddia ederek, "Ben ışıklarda durdum. Bana yeşil yanınca ben yola çıktım. TIR hızlı bir şekilde geliyordu, baksanıza. Işık ihlali yaptı. O süratle buraya kadar sürükledi beni. Yavaş gelen TIR, buraya sürükleyebilir miydi beni" diye konuştu.


SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapanan yol, kazaya karışan araçların kaldırılmasıyla tekrar trafiğe açılırken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Işık İhlali Yapan TIR, Midibüsü Sürükledi: 5 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement