Facebook, 4.5 Milyon Kişiye İş İmkanı Sağladı - Son Dakika
Teknoloji

Facebook, 4.5 Milyon Kişiye İş İmkanı Sağladı

Dünyanın en büyük sosyal ağı Facebook, dünya çapında 4.5 milyon kişiye iş imkanı yaratarak küresel ekonomiye 227 milyar dolar katkı sağladı.

24.01.2015 10:14  Güncelleme: 10:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyanın en büyük sosyal ağı olan Facebook, milyonlarca kullanıcısının yanında 8 bin tane de çalışana sahip. Ancak görünüşe göre Facebook sadece 8 bin kişinin para kazanmasını sağlamıyor. Zira Deloitte tarafından yapılan araştırma bunu kanıtlıyor.

227 MİLYAR DOLAR KATKI SAĞLADI

Yeni yapılan araştırmaya göre, Facebook dünya çapında 4.5 milyon kişiye iş imkanı yarattı ve küresel ekonomiye ise 227 milyar dolar katkı sağladı. Ayrıca, Facebook'un 1.1 milyon ABD'liye iş imkanı sağladığını da belirtelim. Yani bu alanda ABD zirvede.

ANALİSTLER 118 BİN DOLAR KAZANIYOR

Araştırmada, Facebook'un farklı bölgelerdeki insanları birbirlerine bağlayarak küresel ekonomide yeni fırsatlar yarattığı belirtilirken, Facebook'un analistlerinin ise yılda 118 bin dolar (270 bin TL) kazandığı söyleniyor.

Facebook, 4.5 Milyon Kişiye İş İmkanı Sağladı
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Facebook, 4.5 Milyon Kişiye İş İmkanı Sağladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • arsa: Orada çocuk site kurar Burda ise öldürülür 2 0 Yanıtla
  • nediyem: millet uzay cağında bizim kilerde yok kızlar baş örtülü yok sen hangi mezepdensin yok osmanlı gelsin yok sakal bırakılsın 6 yaşında ki kızlar evlene bilir 6 yaşındaki kızlara türban takın okula yollamayın pece takın tamam biz mülümanız ama dinimizde zorlama yok özgürlük ve barış var adamlar nelerle uraşıyor biz neyle ondan kaybı ediyoruz eğitim sıfır şuanki eğitim cahilleştirmeye hızla gidiyor 0 0 Yanıtla

Advertisement