Facebook Messenger'ı Olmayan Özel Mesaj Atamayacak - Son Dakika
Teknoloji

Facebook Messenger'ı Olmayan Özel Mesaj Atamayacak

Facebook geliştirdiği Messenger uygulamasıyla kullanıcıların daha hızlı ve güvenli mesajlaşmasını sağlıyor. Uygulamayı indirmeyen artık mesaj atamayacak.

21.08.2014 12:43  Güncelleme: 14:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tüm Facebook kullanıcılarının kullanması dün itibariyle zorunlu hale gelen mesajlaşma uygulaması Facebook Messenger kısa sürede 500 milyondan fazla kez indirildi.

MESAJLAŞMAK DAHA HIZLI

Facebook, ana facebook ugulamasından mesajlaşma kısmını ayırmasındaki amacının mesajlaşmanın daha hızlı ve güvenli olmasını sağlamak olduğunu açıkladı. Uygulama kullanıcılar tarafından kötü eleştirilere maruz kalırken, kullanıcılar mesajlaşmak için ayrı bir uygulama kullanmanın pratik olmadığı görüşünü savunuyor.

Bu eleştirilere kulak veren Facebook ise Facebook Messenger'ı telefonlara göre optimize ettiklerini ve kullanıcıların en stabil ve hızlı bir şekilde arkadaşlarıyla mesajlaşabilmeleri için bu uygulamaya ihtiyaç olduğunu savundu.

UYGULAMAYI İNDİRMEYEN MESAJ ATAMAYACAK

Kullanımı zorunlu olan Facebook Messenger'ı hala indirmediyseniz özel mesajlarınıza Facebook uygulaması altında bakabilmeniz artık mümkün değil.

Facebook Messenger\'ı Olmayan Özel Mesaj Atamayacak
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Teknoloji Facebook Messenger'ı Olmayan Özel Mesaj Atamayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Yagiz A: bence sitenin adını SON DAKİKA değil, SON AY koyun. . . magazin ve reklam haberi olunca hemen yayınlarsınız, ama gündem nedense hep GERİDE!!!! 11 0 Yanıtla
  • 64: Bu durum uzun zamandır var sitenin adı son dakika ama 2 hafta geriden geliyor :) 11 0 Yanıtla

Advertisement