Fadıl Akgündüz : Benim Oyum BDP'ye - Son Dakika
Ekonomi

Fadıl Akgündüz : Benim Oyum BDP'ye

Fadıl Akgündüz : Benim Oyum BDP\'ye

Jet-Pa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fadıl Akgündüz, 30 Martta oyumu Siirt'te kullanacağım ve oyumu açıkça BDP'ye vereceğim dedi.

10.03.2014 13:10  Güncelleme: 17:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt Belediyesi Başkanı Selim Sadak'ın düzenlediği veda yemeğine katılan, Jet-Pa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fadıl Akgündüz, 30 Martta yapılacak olan yerel seçimlerde bir Siirtli olarak Siirt'te kullanacağını ifade etti.

Siirt Belediyesine yaptığı katkılarından ötürü, Belediye Başkanı Selim Sadak'tan plaket alan Fadıl Akgündüz, plaket alma töreninde konuşma yaptı. Yapılan törene katılan Sivil toplum örgütleri ve kanaat öderlerinin toplantısının bir aile toplantısı olduğunu belirten Fadıl Akgündüz, "Ben harbi ve dobra bir adamımın, bir Siirtli olarak ikametgahımı Siirt'te aldım ve burada oy kullanacağım. Benim oyum Selim Sadak ve yeni Belediye başkan adayı Tunver Bakırhan ile Eş Başkan Belkız Epözdemir'edir "dedi.

Biz Küçük Hesapların Peşinde Değiliz

Siirt Belediyesi Başkanı Selim Sadak'ın veda yemeğine katılan Fadıl Akgündüz, "Biz küçük hesaplar peşinde değiliz. Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak'ın bu memleketteki en büyük icraatı, Türk, Kürt ve Araplar arasındaki barışı ve sağduyuyu sağlamasıdır. Biz bu barış ve sağduyunun devam etmesini istiyoruz. Geçmişte Siirt'in gerişinde büyük bir stadyum yapmak için 155 dönümlük arazi almıştım. Daha sonra şirketlerimin gelirlerine el konularak proje yarım kaldı. Tabi birileri 120 bin nüfuslu Siirt'e 100 bin kişilik stat yapacağız diye bizimle dalga geçtiler. Biz Siirtspor'u 3. Ligden nasıl 2.lige, birer yıl arayla süper lige nasıl çıkardıysak onu da yapacaktık. Ancak geçen dönem Ak partili belediye başkanı zamanında, o arsanın tamamı bölünerek kurumlara pay edildi. Şuan 15-20 dönüm bırakılmış. O arsanın üzerindeki kayıtların kaldırılması için uğraşıyoruz, bir türlü bunu yapamıyoruz. Kuzu Gurubun, buna benzer bir işi iki üç ayda çözülmüş. Ancak bizi engelliyorlar. Başbakanın haberi olmaz mı? Ki bugün teşvik yasası var. Bana, yatırımcıya bedava arsa vermeniz lazımken, nasıl oluyor da sahip olduğum arsayı parsellemişler" dedi.

Bizleri Engellediler

Siirt'te bir çok yatırım yapmak için projelerin olduğunu ancak biriler tarafından bu yatırımların engellediğini belirten Fadıl Akgündüz, "Benim gibi yatırımcının yatırımını kim engellemek ister. Otomotiv fabrikasının yatırımını kim engellemek ister, Koç gibi TÜSİAD gibi kendilerine göre bir yol çizen insanlar engeller. Bunların buradaki elçiliğini kimdir? Bizim bir iş adamımız Ethem bey. Lütfen bu memleketin lehine çalış. Benim Siirt'e yatırım yapmamı engelliyorlar. Ve ben 30 Mart günü Selim Sadak kardeşimin mutlu olacağı bir sonuç istiyorum. Ki ben de sizinle mutlu olacağım işleri yapmaya gayret edeyim. Onun için diyorum ki. Bu memlekette ben BDP'liyim, gidip BDP'ye oy kullanacağım. İyi ki Fadıl Akgündüz'ü tanımışım. Akgündüz, daha önce Belediyemize modern bir itfaiye aracı hibe etmişti. Geçen yıl da yapımına başlanan ve 24 Mart'ta hizmete açmayı hedeflediğimiz yeni Siirt Belediye Hizmet binasını kendisi finanse etti. Siirt'te kalıcı bir eserden ötürür kendisini kutluyorum" dedi.

Muhabir: M. Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Ekonomi Fadıl Akgündüz : Benim Oyum BDP'ye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement