Fahriye, Azra'ya Aldığı Ücretle Fark Attı - Son Dakika
Magazin

Fahriye, Azra'ya Aldığı Ücretle Fark Attı

Fahriye, Azra\'ya Aldığı Ücretle Fark Attı

Aynı markanın güzellik elçisi olan Fahriye Evcen reklamlardan 500 bin dolar alırken, dünya güzeli Azra Akın 500 bin liraya anlaştı.

16.02.2015 16:30  Güncelleme: 16:37

Rek­lam an­laş­ma­la­rı ün­lü isim­le­rin en bü­yük ka­zanç kay­na­ğı ol­du. Sa­de­ce di­zi ve film­ler­den ka­zan­dık­la­rıy­la ye­tin­me­yen ün­lü­ler art ar­da im­za­la­dık­la­rı as­tro­no­mik üc­ret­li rek­lam an­laş­ma­la­rıy­la da gün­dem­den düş­mü­yor.

Son dö­nem­de ol­duk­ça ka­zançlı an­laş­ma­la­ra im­za atan iki isim Fah­ri­ye Ev­cen ve Az­ra Akın ol­du. Her iki ün­lü isim de ay­nı mar­ka­nın fark­lı ürün­le­ri­nin gü­zel­lik el­çi­si oldu. An­cak iki ün­lü is­min an­laş­ma­sın­da­ki tek fark 'üc­re­t'­ ol­du. Fah­ri­ye Ev­cen, Az­ra Akı­n'­ı al­dı­ğı üc­ret­le iki­ye kat­la­dı.

POPÜLERLİĞİ ARTIYOR

Son dö­nem­de di­zi­le­ri ve si­ne­ma film­le­ri sa­ye­sin­de po­pü­ler­li­ği gi­de­rek ar­tan Fah­ri­ye Ev­cen, yap­tı­ğı an­laş­ma­dan 500 bin do­lar ka­zan­dı.

Son ola­rak Ha­lil Se­za­i'­nin "Çi­lek" fil­min­de yer alan ve uzun za­man­dır baş­ka bir pro­je­de gö­rün­me­yen Az­ra Akı­n'­ın ise saç bo­ya­sı rek­la­mı için 500 bin li­ra al­dı­ğı öğ­re­nil­di.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Fahriye, Azra'ya Aldığı Ücretle Fark Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Burhan hekimoğlu: Bana mı alıyo parayıda bunları mı eleştircem 2 0 Yanıtla

Advertisement