Faı Aktif Üye Başkanları Toplantısı İspanya'da Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Faı Aktif Üye Başkanları Toplantısı İspanya'da Yapıldı

Faı Aktif Üye Başkanları Toplantısı İspanya\'da Yapıldı

Uluslararası Havacılık Federasyonu (FAI) tarafından her yıl düzenlenen ve 90’ı aşkın ülkenin havacılık organizasyonlarının başkanlarının katıldığı FAI Aktif Üye Başkanları toplantısı İspanya’da yapıldı.

08.06.2015 10:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uluslararası Havacılık Federasyonu (FAI) tarafından her yıl düzenlenen ve 90'ı aşkın ülkenin havacılık organizasyonlarının başkanlarının katıldığı FAI Aktif Üye Başkanları toplantısı İspanya'da yapıldı.

Ülke havacılık organizasyonları tarafından, sivil ve sportif havacılık konusunda yapılan çalışmaların, sorunların ve çözüm önerilerinin masaya yatırdığı toplantıda THK Genel Başkanı Vacit Öktem'in il sivil başkan olarak anons edilmesi, salonda şaşkınlıka karşılandı. 1925 yılından günümüze kadar asker kökenli başkanlar veya askeri yapı tarafından önerilen adayların yönettiği Türk Hava Kurumu'nda ilk defa sivil bir adayın yönetimine girdiğinin öğrenilmesi üzerine salonda bulunan üye ülke başkanları dakikalarca alkışlayarak sevinçlerini gösterdi. FAI Genel Başkanı Dr. John Grubbstrom açılış konuşmasına. " Türkiye'nin ve Türk Hava Kurumu'nun ilk sivil başkanı, aramıza hoş geldin" diye başladı.

Toplantı boyunca üye başkanlardan büyük ilgi gören THK Genel Başkanı Vacit Öktem toplantının ardından FAI Başkanı Dr. John Grubbstrom'a ve FAI Genel Sekreteri Susanne Schoedel'e, üzerinde Türk Tayyare Cemiyeti'nin logosu bulunan kahve takımı ve Türk kahvesi hediye etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Faı Aktif Üye Başkanları Toplantısı İspanya'da Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement