Fakülte Binasının Çatısında Yangın - Son Dakika
Güncel

Fakülte Binasının Çatısında Yangın

Fakülte Binasının Çatısında Yangın

Karaman’da, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Yerleşkesinde bulunan ve tadilatta olan Kamil Özdağ Fen Fakültesi’nin çatısında çıkan yangın, itfaiye tarafından büyümeden söndürüldü.

13.07.2015 15:54

Karaman'da, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Yerleşkesinde bulunan ve tadilatta olan Kamil Özdağ Fen Fakültesi'nin çatısında çıkan yangın, itfaiye tarafından büyümeden söndürüldü.

Edinilen bilgiye göre, öğlen saatlerinde KMÜ yerleşkesi içerisinde bulunan ve tadilatta olan Kamil Özdağ Fen Fakültesinin çatısında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Çatıdan dumanların yükseldiğini gören vatandaşlar durumu itfaiye ve polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri fakülte binası etrafında güvenlik tedbiri alırken, itfaiyede yangına müdahale etti. Herhangi bir yaralanma ve zehirlenmeye karşı yangın yerine ambulansta sevk edildi. Yangının duyulmasının ardından İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne'de olay yerine gelerek söndürme çalışmaları yerinde takip etti. Yoğun dumanın çıktığı çatı yangını itfaiye ekiplerinin iki saatlik çalışmasının ardında kontrol altına alınarak tamamen söndürüldü. İtfaiye, yangının çıkış sebebinin tadilat nedeniyle çatıda yapılan kaynağın sebep olmuş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor. - KARAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Fakülte Binasının Çatısında Yangın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement