Fatih Ekinci, Personelini İftarda Ağırladı - Son Dakika
Güncel

Fatih Ekinci, Personelini İftarda Ağırladı

Eğitimci Yazar Fatih Ekinci'nin yaptığı Gün Gelişim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi personel ve ailelerini marmara balıkçılık restoranda özel iftarda ağırladı.

25.06.2016 11:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin Derince İlçesinde 15 yıldır faaliyette bulunan kuruculuğunu Eğitimci Yazar Fatih Ekinci'nin yaptığı Gün Gelişim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi personel ve ailelerini marmara balıkçılık restoranda özel iftarda ağırladı.

Fatih Ekinci, her yıl ramazan ayında personeline verdiği iftar yemeğini bu yıl da tertip ederek kurumlarında çalışan tüm personelini özel iftarda bir araya getirdi. Düzenlenen iftar yemeği, Gün Gelişim Rehabilitasyon Şube Müdürü Yavuz Ekinci ile tüm personelin katılımıyla gerçekleşti.

Fatih Ekinci; "Biz büyük bir aileyiz"

Programda duygularını aktaran Fatih Ekinci, memnuniyeti dile getirerek; "Engelli eğitimi ve rehabilitasyon alanında önemli bir yol kat ettik. Bizler, çalışma arkadaşlarımızla beraber büyük bir aile olduk. Bunu koparmamalıyız" dedi. Konuşmaların ardından ezanın okunmasıyla birlikte hep birlikte oruçlar açıldı. Akşamda Ekinci, iftara katılan personel ve ailelerliye yakından ilgilenerek bol bol sohbet etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Fatih Ekinci, Personelini İftarda Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement