Fatih Halk Eğitim Merkezinde, Yılsonu Sergisi Açıldı - Son Dakika
Yerel

Fatih Halk Eğitim Merkezinde, Yılsonu Sergisi Açıldı

Fatih Halk Eğitim Merkezinde, Yılsonu Sergisi Açıldı

Zonguldak Merkez Fatih Halk Eğitim Merkezinde, yılsonu sergisi açılışı yapıldı.

19.06.2014 17:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak Merkez Fatih Halk Eğitim Merkezinde, yılsonu sergisi açılışı yapıldı.

Zonguldak Merkez Fatih Halk Eğitim Merkezinde açılışı yapılan sergiye, Zonguldak Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek, Zonguldak Sağlık İl Müdürü Bilal Cin, Milli Eğitim Şube Müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, Zonguldak Merkez Fatih Halk Eğitim Merkezi Müdürü Veysel Küçükmustafa, Halk Eğitim Müdür Yardımcıları, Halk eğitim öğretmenleri ve kursiyerler katıldı.

Sergi açılışında konuşma yapan Zonguldak Merkez Fatih Halk Eğitim Merkezi Müdürü Veysel Küçükmustafa, "Zonguldak Merkez Fatih Halk Eğitim Merkezi olarak Ekim ayından başlayıp bugüne kadar süre gelen çalışmalarımızın, emeklerimizin karşılığını sizlerin sunacağız. Bu çalışmalarımız esnasında bizlere her türlü desteği esirgemeden veren Valimize, Milli Eğitim Müdürümüze, diğer kamu kurum ve kuruluşlarının değerli idarecilerine, belde ve merkez başkanlarımıza, mahalle muhtarlarımıza bizlere kurs yeri olarak evlerini açan çok değerli vatandaşlarımıza sizlerin huzurunda halk eğitim merkezi adına şükranlarımızı arz ediyorum. Ekim ayında başlayıp tam 126 değişik branşta şuana kadar 508 adet kurs faaliyetimizi sürdürdük. Bu kurslarımıza 10 bin 250 kursiyerimiz müracaat etmiş bulunmakta ve 7 bin 150 kursiyerimiz de kurslarımızı başarıyla tamamlayarak belgelerini almışlardır. Halen kurslarımız devam etmekte ve Haziran sonu itibariyle kurslarımız bitiyor, ondan sonra kısa süreli yaz kurslarımız başlayacaktır. Herkese başarılar diliyorum" dedi.

Ardından konuşma yapan Zonguldak Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek, "Bugün 2013-2014 Halk Eğitim yılsonu sergisini burada açacağız. Okullar Hayat Olsun Projesi kapsamında nerdeyse 24 saat açık olan bir kurumumuz, bu kurumda ve bu kurslarda emeği geçen göz nuru el emeği dediğimiz, burada göz nuru döküp emeklerini sergileyen tüm kursiyerlere teşekkür ediyoruz. Kurslara, bu kursiyerleri gönderen aile reislerine teşekkür ediyoruz. Çünkü onlar eşlerini bu kurslara göndermeseler bu eserler ortaya çıkmayacak. Kursumuzun ve yapılan işlerin hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından kurdele kesimi yapıldı. Daha sonra Zonguldak Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek ve beraberindekiler sergiyi gezdi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fatih Halk Eğitim Merkezinde, Yılsonu Sergisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement