Fatih Mahallesi Geleneksel Yaz Şenlikleri - Son Dakika
Yerel

Fatih Mahallesi Geleneksel Yaz Şenlikleri

Fatih Mahallesi Geleneksel Yaz Şenlikleri

Fatih Spor Kulübü'nün 15.sini düzenlediği Geleneksel Yaz Şenlikleri'nde Fatih Mahallesi sakinleri gönüllerince eğlendi.

16.06.2014 13:18

Fatih Spor Kulübü'nün 15.sini düzenlediği Geleneksel Yaz Şenlikleri'nde Fatih Mahallesi sakinleri gönüllerince eğlendi.

Geleneksel olarak yapılan Fatih Spor Kulübü Yaz Şenlikleri'ni İlkadım ilçesi Samsun Anadolu Lisesi bahçesinde gerçekleşti. Yerel sanatçıların sahneye çıktığı şenlikte konukları gönüllerince eğlendi.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'un konuşma yapmak için sahneye çıkması ile birlikte alan etrafına yerleşen onlarca kişi ellerindeki meşaleleri yakarak Başkan Tok'a tezahürat yaptı. Gençlere teşekkür eden Başkan Tok, "Böyle güzel karşılanmak bizleri mutlu ediyor" dedi.

İlkadım ilçesinin kalabalık nüfusa sahip olduğunu ve vatandaşların kaynaşması açısından etkinliklerin önem taşıdığını belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Bu tür etkinlikler vatandaşımızın bir araya gelerek bir sevgi saygı, birliktelik, kardeşlik ortamı oluşturan bu etkinlikler insanlarımızı biri birine bağlayan önemli günlerdir. Kaynaşmamız daha çok yakınlaşmamız için bu tür etkinliklere ihtiyacımız her zaman var. 316 bin nüfuslu bir ilçemizde böylesi etkinliklere yer vermek gerek. Fatih Spor Kulübü en güzel görevi gerçekleştiriyor. Hem spor noktasında hem kaynaşma noktasında. Bizler bu tür amatör spor kulüplerini sonuna kadar destekliyoruz" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fatih Mahallesi Geleneksel Yaz Şenlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement