Fatih Terim: Arda'nın Barcelona'ya Gideceğini Biliyordum - Son Dakika
Spor

Fatih Terim: Arda'nın Barcelona'ya Gideceğini Biliyordum

Fatih Terim: Arda\'nın Barcelona\'ya Gideceğini Biliyordum

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, "Arda'nın Barcelona'ya transfer olacağını biliyordum. Aramızdaydı, ölene kadar bende kalırdı." dedi.

07.07.2015 18:44  Güncelleme: 18:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Arda Turan'ın Barcelona'ya transfer olmasıyla ilgili "Bu büyük bir başarı öyküsüdür" dedi.

"ORAYA İSTENMEK BÜYÜK BAŞARI"

Radyospor'a konuşan Fatih Terim, "Arda'nın transferi çok gurur verici. Benim adıma da ülke adına da. Herkese nasip olmayacak bir transfer, başarı öyküsü. Bugün Barcelona'da oynamak, oraya istenmek büyük bir başarı. Ülke futbolu adına da inşallah pozitif karşılıklarını göreceğiz.

"BARÇA'YA GİDECEĞİNİ BİLİYORDUM"

Arda'nın transferi birçok Türk gencine örnek olacaktır. İspanya'nın en önemli takımında bir Türk oyuncusu olacak. Büyük gurur. Arda kiralık gitmese bile böyle bir fedakarlığı her futbolcu yapar. Hazırlık maçlarıyla o dönem geçiştirilir. Arda'nın Barcelona'ya transfer olacağını biliyordum. Fakat aramızdaydı denilen bir şey var ölene kadar bende kalırdı" dedi.

Son Dakika Spor Fatih Terim: Arda'nın Barcelona'ya Gideceğini Biliyordum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Can: Nah biliyodurdun daha onceden niye soylemedin gidecegini yemedi tabi dimi ?? 0 4 Yanıtla
  • Mesut karacık: Bir fenerli olarak arda dan gurur duydum inşaallah bsşarılı olur attığı gollerle secdesini yapar. 1 0 Yanıtla

Advertisement