Fatih Terim, Emre Aşık'ı Galatasaray'a Göndermedi - Son Dakika
Spor

Fatih Terim, Emre Aşık'ı Galatasaray'a Göndermedi

A Milli Futbol Direktörü Fatih Terim, U20-U21 Milli Takım antrenörlerinden Emre Aşık'ı, Galatasaray'da Igor Tudor'un yardımcılığına göndermedi.

14.02.2017 19:23  Güncelleme: 19:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Igor Tudor ile 1.5 yıllık anlaşmaya varan Galatasaray'da en önemli konulardan biri de yardımcı teknik direktörün kim olacağı konusunda yaşanıyor!

G.SARAY İÇİN EMRE AŞIK'A ONAY ÇIKMADI

A Milli Takım'da Fatih Terim'in ekibinde görev alan Emre Aşık (U20-U21 Milli Takım antrenörlerinden) ile görüşmelerini sürdüren sarı-kırmızılı yönetim, "Fatih Terim ile görüşmemiz gerekiyor, benden önce kendisiyle görüşmelisiniz" cevabını aldı. Emre Aşık ile prensip anlaşmasına varan sarı-kırmızılı yönetim, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'den gelecek olan cevabı beklemeye başlamıştı ancak beklenen cevap Terim'den gelmedi ve Emre Aşık dönemi Galatasaray'da başlamadan sona erdi.

GÖRÜŞÜLDÜ AMA

Sarı kırmızılı yönetimin akşam saatlerinde konuyla ilgili olarak resmi açıklamalarda bulunacağı öğrenilirken yardımcı teknik direktörün kim olacağı konusu belirsizliğini koruyor. Alınan bilgilere göre Galatasaray yönetiminin bu görev için eski futbolcusu Emre Aşık'a teklif yaptığı ve bununla ilgili olarak Fatih Terim'le de görüştüğü aktarıldı.

Sarı kırmızılılarda Riekerink'in yardımcılarından olan Ayhan Akman'ın ise görevinde kalıp kalmayacağı konusu henüz netlik kazanmadı.

Fatih Terim, Emre Aşık\'ı Galatasaray\'a Göndermedi

Son Dakika Spor Fatih Terim, Emre Aşık'ı Galatasaray'a Göndermedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement