Fatih Terim'in 'Futbol Buluşmaları' Adana'da Başladı - Son Dakika
Güncel

Fatih Terim'in 'Futbol Buluşmaları' Adana'da Başladı

Fatih Terim\'in \'Futbol Buluşmaları\' Adana\'da Başladı

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in ülke genelinde gerçekleştireceği 'Futbol Buluşmaları' toplantılarının ilki Adana'da başladı.

17.03.2015 11:31  Güncelleme: 11:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fatih Terim'in 'Futbol Buluşmaları' Adana'da başladı

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in ülke genelinde gerçekleştireceği 'Futbol Buluşmaları' toplantılarının ilki Adana'da başladı.

Adana Sheraton Oteli'nde düzenlenen toplantının ilk 5 dakikasından basın mensuplarının görüntü almasına izin verildi.

Terim ve Futbol Direktörlüğü ekibi, Futbol Buluşmaları'nda kulüp temsilcilerinden antrenörlere, gençlik geliştirme programı teknik sorumlularından üniversitelerin beden eğitimi ve yüksekokul yetkililerine kadar futbolun tüm kademeleriyle bir araya gelecek, sorunları ve önerileri yerinde dinleyecek. Katılımcıların görüşlerinin de alınacağı toplantılarda projeler üretilmesi ve çözüm önerileri geliştirilmesi yolunda yeni adımlar atılabilmesinin önü açılacak.

Ayrıca Terim, bölgelerin mülki amirleri, yerel yöneticileri ve spor bürokratları ile de görüşerek onlarla da bilgi alışverişinde bulunacak. Türkiye turu esnasında bölgelerin potansiyellerini de yerinde gözlemleme şansı bulacak. Yapılan toplantılarda ortaya konan bütün görüşler kayıt altına alınacak ve organizasyonun genel değerlendirmesi, yapılacak bir sunum ile kamuoyuyla paylaşılacak.

Terim'in yarın yapılacak Adana programında saat 0930-1200 arasında Gençlik Geliştirme ve Antrenör Toplantısı, saat 1500-1900 arasında ASKF, TÜFAD, BESYO, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Bölge Hakem Kurulu Başkanı, Belediye Spor Teşkilatı Başkanı'nın katılımı ile gerçekleşecek toplantısı yer alıyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fatih Terim'in 'Futbol Buluşmaları' Adana'da Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement