Fatoff'ta Burak Duran Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

Fatoff'ta Burak Duran Güven Tazeledi

Fatoff\'ta Burak Duran Güven Tazeledi

Fatsa Off-Road Spor Kulübü(FATOFF) genel kurulunda Burak Duran güven tazeledi.

21.02.2015 13:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fatsa Off-Road Spor Kulübü(FATOFF) genel kurulunda Burak Duran güven tazeledi.

Bir restoranda düzenlenen genel kurula İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Etem Öztürk, Fatsa Gençlik ve Spor Müdürü Halil Bekyürek, Fatsa Gençlik Merkezi Müdürü Berat Şahin, Karadeniz Off-Road Birliği Genel Sekreteri ve TOSFED İl Temsilcisi Özcan Afacan, Giresun Off-Road Kulübü Başkanı Abdulkadir Güneysu ve Fatsa Off-Road üyeleri katıldı.

Genel kurulda açılış konuşmasını yapan Başkan Burak Duran, "Fatsa Off-Road Spor Kulübü olarak Karadeniz Bölgesi'nin ilk kurulan kulübü olması sebebiyle Karadeniz'de bu sporun öğrenilmesi ve tanıtılmasına öncülük yapmıştır. Yapmış olduğumuz faaliyetler sadece off-road değil birçok sosyal alanda projeler içermektedir. Doğayı, yaban hayatı korumak için doğanın belirli yerlerine yiyecek koyduk, bölgemizin tanıtımını yapmak için cip safari turları düzenledik, kulübümüzün 4x4 araçlarıyla engelliler gününde engelli vatandaşlarımıza off-road heyecanı tattırdık, zorlu hava şartlarında kulüp araçlarımızla yolda kalmış vatandaşlarımıza yol yardımı hizmeti sunduk, güzel Fatsamızın en iyi şekilde tanıtımını yapmak için Türkiye'nin birçok bölgesinden yarışlara katıldık, arama kurtarma çalışmalarında bölgede önemli derecede hizmetler ettik. Bundan sonrada faaliyetlerimiz devam edecek" dedi.

Genel Kurul sonucu Burak Duran başkanlığında yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Naim Felek, Yavuz Kutlu, Durmuş Durmuş, Mehmet Güvenkaya, Ertuğrul Durmuş, Fuat Bezölçen, Agah Murat Akdeniz, Haydar Melek, Gökhan Yüksel, Uğur Demirkol, İhsan Tanrıvermiş, Günay Verim, Özcan Yurttaş ve Tuğrul Özkan. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fatoff'ta Burak Duran Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement