Fatsa Belediyesi Taşınmaz Satışı Yapacak - Son Dakika
Ekonomi

Fatsa Belediyesi Taşınmaz Satışı Yapacak

Fatsa Belediyesi, Ordu'nun Fatsa ilçesinde yer alan arsa vasıflı taşınmazlar ile bir taşınmaz üzerinde bulunan kargir 5 katlı işyeri vasıflı taşınmazı kapalı zarf teklif usulü ihale ile satacak.

04.08.2014 09:53

Fatsa Belediyesi, Ordu'nun Fatsa ilçesinde yer alan arsa vasıflı taşınmazlar ile bir taşınmaz üzerinde bulunan kargir 5 katlı işyeri vasıflı taşınmazı kapalı zarf teklif usulü ihale ile satacak.

Taşınmaz satışıyla ilgili ilan Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. Buna göre, Ordu'nun Fatsa ilçesinde Mülkiyeti Fatsa Belediye Başkanlığı Tüzel kişiliği adına kayıtlı arsa vasıflı taşınmazlar ve yine Mülkiyeti Fatsa Belediyesi tüzel kişiliğine ait Ordu'nun Fatsa İlçesi Mustafa Kemal Paşa Mahallesinde, tapunun 14 ada 1 Parsel sayılı taşınmaz üzerinde bulunan kargir 5 katlı işyeri vasıflı taşınmazda bulunan bağımsız bölümler kapalı zarf teklif usulü ihale ile satılacak. Arsa vasıflı taşınmazların muhammen bedeli 115 bin TL ile 350 bin TL arasında olacak. İşyeri vasıflı taşınmazlar için belirlenen muhammen bedel tutarı ise 34 bin TL ile 165 bin TL arasında değişecek. Taşınmazlar 19-25 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Taşınmazların satış ihalesine teklif verecekler; ihale zarflarını, şartnamede belirtilen belgelerini şartnameye uygun olarak hazırlayarak ihale saatine kadar Belediye hizmet binası 1. Katında bulunan Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne sıra numaralı alındı belgesi karşılığında teslim edecekler. İhale saati ve daha sonra gelen teklifler tutanakla kabul edilmeyecek. Posta, kargo, telgrafla veya internet üzerinden yapılan müracaatlar kabul edilmeyecek.

İstekliler, İhale Şartnamesi http://www.fatsa.bel.tr adresinde bulunan duyuru ve ilanlar bölümünde görebilecekler. Talipliler hangi bağımsız bölüm için şartname satın almışsa o bölüm için teklif verebilecek.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Ekonomi Fatsa Belediyesi Taşınmaz Satışı Yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement