Fatsa'da Asfalt Yenileme Çalışması Yapılıyor - Son Dakika
Yerel

Fatsa'da Asfalt Yenileme Çalışması Yapılıyor

Fatsa\'da Asfalt Yenileme Çalışması Yapılıyor

Ordu’nun Fatsa ilçesinde, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ilçenin Sakarya Caddesi ve Hacı Hulusi Baba Caddelerinde Büyükşehir Belediyesi desteğiyle yapılan asfalt yenileme çalışmalarını inceledi.

17.05.2015 19:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Fatsa ilçesinde, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ilçenin Sakarya Caddesi ve Hacı Hulusi Baba Caddelerinde Büyükşehir Belediyesi desteğiyle yapılan asfalt yenileme çalışmalarını inceledi.

Başkan Hüseyin Anlayan inceleme sırasında çalışmalarla ilgili teknik ekipten bilgiler aldı. Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan yaptığı açıklamada, "Ordu Büyükşehir Belediyemizin desteğiyle Cumartesi günü başlayan çalışma devam ediyor. Bu çalışmayı ilk önce şehir merkezinde yapacağız. Şehir merkezinde bozulan aşılan yerler var, onları yapıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver Yılmaz beye desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu çalışma şu anda belde ve grup yollarında da başlamış durumda ama şehir merkezinde bakıma ihtiyacı olan yerlerin bakımları da yapılıyor. Bu nokta şehir merkezinin ticari çekirdeği, o sebeple daha sağlıklı ve daha sıhhatli yolların olması gerekiyor. Bu vesile ile normal asfalt üzerine ince tabaka atıyoruz bu sayede daha güzel olacak inşallah, tekrar hayırlı olmasını diliyorum"dedi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fatsa'da Asfalt Yenileme Çalışması Yapılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement