Fatsa'da Denizde Kaybolan Ahmet Tonbaz'ın Cesedi Bulundu - Son Dakika
Güncel

Fatsa'da Denizde Kaybolan Ahmet Tonbaz'ın Cesedi Bulundu

Fatsa\'da Denizde Kaybolan Ahmet Tonbaz\'ın Cesedi Bulundu

Ordu’nun Fatsa ilçesinde önceki gün akşam saatlerinde tek başına denize giren ve kaybolan gencin cesedi Fatsa Limanı yakınlarındaki kumsalda bulundu.

01.08.2015 09:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Fatsa ilçesinde önceki gün akşam saatlerinde tek başına denize giren ve kaybolan gencin cesedi Fatsa Limanı yakınlarındaki kumsalda bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Ahmet Tonbaz(30), önceki gün Dolunay Mahallesi'nde bulunan kumsalda serinlemek için denize girdi. Daha sonra kendisinden haber alamayan ailesi polisten yardım istedi. Olay yerine gelen polis ekipleri yaptıkları araştırma sonucu Sahil Güvenlik ve Ordu Deniz Polisi ekiplerinden denizde arama çalışmaları için yardım istedi. Botlarla aranan Ahmet Tonbaz bulanamadı. Daha sonra Tonbaz'ın cansız bedeni olay yerinden yaklaşık 5 kilometre ilerideki kumsalda vatandaşlar tarafından bulundu.

Balık tutmak için Fatsa Limanı'na geldiğini belirten balıkçı Fatih Kısa, "Balık tutmak için arkadaşlarımızla buraya geldik. Oltayı attık ve ileride farklı bir cisimin olduğu fark ettim. Ceset olduğunu anlayınca da polisi arayarak bilgi verdim" dedi.

İhbar sonucu olay yerine gelen emniyet güçleri Ahmet Tonbaz'ın cesedini kıyıya çıkartarak Fatsa Devlet Hastanesi morguna kaldırdılar.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Fatsa'da Denizde Kaybolan Ahmet Tonbaz'ın Cesedi Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Mustafa: Allahım rahmet etsin yakinlarinada sabir ihsan etsin insaaallah 0 0 Yanıtla

Advertisement