Fatsa'da Tablet Bilgisayar Dağıtıldı - Son Dakika
Yerel

Fatsa'da Tablet Bilgisayar Dağıtıldı

Fatsa\'da Tablet Bilgisayar Dağıtıldı

Ordu'nun Fatsa ilçesinde Fatih Projesi kapsamında tablet bilgisayar dağıtıldı.

21.04.2014 15:21

Fatsa ilçesinde Fatih Projesi kapsamında tablet bilgisayar dağıtıldı.

Fatsa Fen Lisesi'nde düzenlenen dağıtım törenine, Kaymakam Bekir Atmaca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Gürsel Avcı, Okul Müdürü Şenol Yılmaz ile Milli Eğitim şube müdürleri katıldı.

Kaymakam Atmaca da Fatih Projesi'nin çok güzel bir proje olduğunu ifade ederek, şunları dile getirdi:

"Teknoloji sürekli olarak gelişiyor ve devletimiz teknolojiye ayak uyduruyor. Bu tabletlerde bir yıl boyunca göreceğiniz bütün dersler var. Sizlere yardımcı olacağını düşündüğümüz birçok içerik bu tabletlerin içinde mevcut. Bu tabletleri amacı doğrultusunda kullanmayan öğrencilerin velilerinin şikayeti üzerine bu tabletler kilitlenebilme özelliğine sahip. Bu tabletlerin eğitimde olan başarımızı olumlu etkileyeceğini düşünüyorum. Tabletler artık sizin ve bu tabletleri kendi malınız gibi kullanın ve dağıtılan tabletlerin herkese hayırlı olmasını diliyorum."

İlçe Milli Eğitim Müdürü Avcı da dağıtılan tabletlerin amacı doğrultusunda kullanılmasını isteyerek, "İhtiyacınız olan bütün programlar tabletinize yüklü. Arkadaşlarımız sizlere ihtiyacınız olan bilgileri vereceklerdir. Bu tabletler sizlere çok iyi bir fırsat gerçekten. Fen lisesine 90, ilçemiz genelindeyse 1021 öğrencimize tablet dağıtımı yapılacak. Tablet dağıtımı 9. sınıf ve 5 okulumuzu kapsayacaktır. 264 öğretmenimize bu tabletlerden bugün dağıtım yapılacaktır. Tabletleriniz hepinize hayırlı olsun" diye konuştu.

Fen Lisesi 9-B sınıfı öğrencisi ve sınıf Başkanı Burak Süha Yüksel ise "Sınıfımızda bulunan akıllı tahta bile derse olan katılımımızı önemli oranda etkiledi. Sözel olan bir konuyu görsel olarak anlatmak ve konuyla ilgili daha zengin bir içeriğe sahip olmak için akıllı tahtaları kullanıyorduk. Teknoloji sayesinde eğitim almak bence çok güzel bir şey. Akıllı tabletlerin bizlere çok faydalı olacağını düşüyorum, Allah devletimizden razı olsun" ifadelerinde bulundu.

Konuşmaların ardından 9. sınıf öğrencilerine ve öğretmenlere tabletleri dağıtıldı. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Fatsa'da Tablet Bilgisayar Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement