Fatsa'da Vergi Rekortmenlerine Plaket - Son Dakika
Yerel

Fatsa'da Vergi Rekortmenlerine Plaket

Fatsa\'da Vergi Rekortmenlerine Plaket

Ordu’nun Fatsa ilçesinde vergi rekortmenleri plaketle ödüllendirildi.

16.06.2016 09:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Fatsa ilçesinde vergi rekortmenleri plaketle ödüllendirildi.

Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası(FATSO) tarafından bir restoranda iftar verildi. İftar yemeğine Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çoruh, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Fatsa İlçe Jandarma Komutanı Halit Gülten, Fatsa İlçe Emniyet Müdürü İ. Etem Öztürk, FATSO Başkanı Tayfun Karataş, sivil toplum kuruluşu ve siyasi parti temsilcileri ile oda üyeleri katıldı.

İftar programı sonrası açılış konuşmasını gerçekleştiren FATSO Başkanı Tayfun Karataş, "Bugün burada geleneksel olarak üyelerimizle birlikte iftar yemeğinde buluştuk. Gelir vergisi, kurumlar vergisi, istihdama katkı sağlayan firmalar, ihracatçı firmalar ve milli sporcularımıza ödül vereceğiz. İstihdam katkı sağlayan 15 bin kişiye iş ve AŞ sağladığınız için üyelerimize çok teşekkür etmek istiyorum. Bölgemizde istihdama ciddi katkı sağlayan ve ülke ekonomisine vergileri ile katma değer katan yatırımcılara kurumum ve şahsım adına teşekkür ederim" dedi.

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu konuşmasında, "Fatsa'da bu bir gelenek haline geldi. İş adamlarımız Ticaret Odamızın bu organizasyonunda biraya geldi. Birçok şeyi paylaşıyorlar bu anlamda. İş adamları bizler ve memleketimiz için çok önemli. Her şey para ve gelire dayalıdır. İstihdam, ihracat gibi ekonomik gibi kavramlar çok önemlidir. Memleketimiz üzerinde değişik oyunlar oynanıyor, o yüzden sizlerin ticareti bizler için çok önemli. Yaptığınız ticari çalışmaları sadece kendiniz için değil bu memleketin içinde yaptığınızın bilincinde olun. Sizler kazandıkça, sizler ürettikçe sadece siz değil memleketimiz kazanıyor" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından kurumlar vergisi rekortmenlerine ve en çok istihdam sağlayan firma yetkililerine Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu tarafından plaket verildi.

Programda ayrıca Fatsa ilçesinde başarılı sonuçlar alarak milli sporcu olmaya hak kazananlara da çeşitli hediyeler verildi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fatsa'da Vergi Rekortmenlerine Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement