Fatsa'da Yetim Çocuklara Yardım - Son Dakika
Yerel

Fatsa'da Yetim Çocuklara Yardım

Fatsa\'da Yetim Çocuklara Yardım

Ordu’nun Fatsa İlçe Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü’nce yetim çocuklara yönelik yardımların 2015 yılı Mayıs ayı itibarıyla yapılmaya başlandığı bildirildi.

20.06.2015 11:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Fatsa İlçe Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü'nce yetim çocuklara yönelik yardımların 2015 yılı Mayıs ayı itibarıyla yapılmaya başlandığı bildirildi.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Fatsa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Nevzat Aydın, "Yetim çocukların yardım programından faydalanma şartları oluştuğu takdirde kendilerine vakıfça yardımlarımızı gerçekleştiriyoruz. Bu şartlar, 18 yaşını doldurmuş olması, annesi, babası veya ikisinin de vefat etmesi, bekar olması, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından verilen sosyal ve ekonomik destekten(SED) faydalanmaması, kuruluşlarda koruma ve bakım altında bulunmaması, diğer kurum ve kuruluşlardan yetim veya öksüz olmaktan dolayı benzeri yardımlardan faydalanmaması, asker çocuğu yardım programı kapsamında fayda sahibi olmaması, evde bakım yardımından faydalanmaması, 2022 sayılı Kanun kapsamında aylık almaması, 3294 sayılı Yasa kapsamında fakir ve muhtaç durumda olunduğunun mütevelli heyeti kararıyla tespit edilmesi gerekmektedir" dedi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fatsa'da Yetim Çocuklara Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement