Fatsa'da Yol Çalışması - Son Dakika
Yerel

Fatsa'da Yol Çalışması

Fatsa\'da Yol Çalışması

Ordu’nun Fatsa İlçe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yaz mevsiminin gelmesi ile birlikte yol genişletme, yol açma, yol çakılma ve reglaj çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

18.06.2015 14:26

Ordu'nun Fatsa İlçe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yaz mevsiminin gelmesi ile birlikte yol genişletme, yol açma, yol çakılma ve reglaj çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Fatsa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri son bir ay içerisinde Ayazlı Mahallesi Hürriyet Caddesi'nde 400 metre yol reglaj çalışması, Ayazlı Mahallesi Piknik Sokak'ta 200 metre yol reglaj çalışması, Ayazlı Mahallesi Apsaklı mevkisinde 250 metre yol çakılama, Hatipli Mahallesi Çörtükleri mevkisinde 200 metre yol çakıllama, Kurtuluş Mahallesi Kazım Kuvan Sokak'ta 200 metre yol çakılama, Bolaman Güvercinlik Çerkezler bin 500 metre yol çakılama ve reglajı, Bolaman Mahallesi Alahman mevkisinde 400 metre yol çakıllama, Oluklu Mahallesi Şandaflı mevkisinde 500 metre yol çakılama, Salihli Mahallesi Alaaltı mevkisinde 300 metre yol açma, Örencik Mahallesi Tepeköseli mevkisinde 400 metre yol genişletme, Kulak Mahallesi Tepeköseli mevkisinde 500 metre yol genişletme, Fatih Mahallesi Yamaç Sokak'ta 200 metre yol kotu düşürme ve yol açma, Kösebucağı Mahallesi Gültepe mevkisinde 400 metre yol genişletme, Kurtuluş Mahallesi Kazım Kuvan Sokak'ta 200 metre yol açma, Kurtuluş Mahallesi Bilkent Sitesi mevkisinde 100 metre yol açma ve genişletme çalışması gerçekleştirildi.

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, bölge olarak çok zor bir coğrafi yapıya sahip olduklarını belirterek, "Fatsa'da bin 500 kilometre yol ağımız var ve herkes yol istiyor. Dolayısıyla bunların böyle çok kısa sürede olması mümkün değil. Büyükşehir Belediyemizin ilk bir yılı yapılanmayla geçti, artık bundan sonra güzel hizmetler başladı. Özellikle Büyükşehir Belediyemizin asfalt programı inanıyorum ki bittiğinde herkese bayağı bir nefes aldıracak. Ondan sonra bu artarak devam eder. O yüzden vatandaşlarımıza diyoruz ki bu zamana kadar inandınız bundan sonra inanmaya devam edin. Mahcup olmayacaklar. Beşinci yılın sonunda bakıldığında Büyükşehir gerçekten önceki döneme mukayese ile daha fazla yaptığını herkes görecek" dedi.

Son zamanlarda hep köy yollarının konuşulduğunu ifade eden Başkan Anlayan, "Halbuki bizim nüfusumuzun yüzde 70'i şehirde yaşıyor. Köylerin sayısı çok ama nüfusu az. Alanı daha geniş olduğu için şu anda bütün yoğunluk köylere ve beldelere verilmiş durumda. Yani vatandaş şunu isterken bizde şu dengeyi gözetmek zorundayız. Şehirde yaşayan nüfus daha fazla ve şehrinde hizmete ihtiyacı olduğuna kimsenin de göz ardı etmemesi lazım" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fatsa'da Yol Çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement