Fatsa Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdüründen Örnek Davranış - Son Dakika
Yerel

Fatsa Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdüründen Örnek Davranış

Fatsa Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürü Taşkın, öğrencilerin sorunlarını çözmek adına dilek ve şikayet kutusuna kendisine ait iletişim bilgilerini yazdı.

29.03.2014 17:14  Güncelleme: 17:26

Fatsa Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürü Erol Taşkın, öğrencilerin sorunlarını daha hızlı çözmek adına dilek ve şikayet kutusuna kendisine ait iletişim bilgilerini yazdı.

Konuyla ilgili AA muhabirine açıklama yapan Taşkın, kendilerini milletin hizmetine sunulmuş bir görevli olarak gördüklerini söyledi.

Gerçek anlamda hizmeti sözde değil, uygulamalı olarak hayata geçirmek adına çalıştıklarını ifade eden Taşkın, şunları kaydetti:

"Öğrenci bana sosyal paylaşım sitesi üzerinden ulaşabileceğini biliyor ve sorun olduğunda bana oradan yazıyor. Ben de derhal yurtta kalan nöbetçi arkadaşımı ararım, 'bakın öğrencinin böyle böyle bir problemi var bunu çözün' derim. Memur arkadaşımla hemen konuyu araştırırım ve sorunu çözmeye çalışırım. Onun için dilek ve şikayet kutusu koyarak öğrencilerle toplantı yaptım ve dedim ki, 'arkadaşlar dilekçe ya da mektup atmanıza gerek yok, gerekirse küçücük bir not kağıdına şikayetinizi yazın' dedim. Ben kutunun üzerine iletişim bilgilerimi yazınca öğrenciler direk oraya yazmaya başladılar."

Öğrenciler ise Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürü Taşkın'a ulaşmakta güçlük çekmediklerini, bundan mutluluk duyduklarını ifade etti. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Fatsa Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdüründen Örnek Davranış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement