Fatsa Sydv 5 Bin 500 Aileyi Sevindiriyor - Son Dakika
Yerel

Fatsa Sydv 5 Bin 500 Aileyi Sevindiriyor

Fatsa Sydv 5 Bin 500 Aileyi Sevindiriyor

Ordu’nun Fatsa ilçesinde Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı(SYDV) tarafından muhtaç ailelere kömür yardımı dağıtımı başladı.

19.08.2016 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Fatsa ilçesinde Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı(SYDV) tarafından muhtaç ailelere kömür yardımı dağıtımı başladı.

Yapılan kömür dağıtımı ile ilgili açıklamalarda bulunan Fatsa SYDV Müdürü Nevzat Aydın, "Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde bulunan kömür depomuzdan muhtaç ailelere kömür yardımları yapılıyor. Sırayla 5 bin 500 vatandaşa 8 bin 250 ton kömür dağıtımını gerçekleştiriyoruz. Kömür yardımını maddi durumu iyi olmayan ve muhtaç ailelere veriyoruz. Kurumumuzdaki arkadaşlar konuyla ilgili çalışmaları zamanında yaptılar ve bizler de vatandaşlara kömürlerini sırayla dağıtıyoruz. Vatandaşlarımızla mesaj sistemi ile ulaşıyor ve yardım alacakları günün tarihini bildiriyoruz. Bu durum hem onlar için hem de bizim için çok iyi oldu. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı olarak bizlere gelen her talebi değerlendiriyoruz" dedi.

Müdür Aydın, "Kişi başı bir aileye bin 500 ton kömür veriyoruz. Şuana kadar 2 bin 133 ton kömürü bin 422 kişiye dağıttık. Dağıtımlarımız sırasıyla vatandaşlara yapılıyor" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fatsa Sydv 5 Bin 500 Aileyi Sevindiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement