Fatura Yatırdı Altını Kaptı - Son Dakika
Ekonomi

Fatura Yatırdı Altını Kaptı

PTT 175. kuruluş yıl dönümü sebebiyle çeşitli hediyeler dağıtıldı. Bursa Başmüdürlüğü'de 175. şanslı müşterisi Hakan Kaya'ya altının yanı sıra çeşitli hediyeler verdi.

23.10.2015 12:41  Güncelleme: 13:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

23 Ekim 1840'ta "Posta Nazırlığı" adıyla kurulan Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT), 175'inci yaşını coşkuyla kutluyor. PTT Genel Müdürlüğü'nce bugün birçok ilde 175. müşterilere çeşitli hediyeler dağıtıldı. Bursa PTT Başmüdürlüğü de, PTT Heykel Merkez Şubesi'nin 175. şanslı müşterisi Hakan Kaya'ya altının yanı sıra çeşitli hediyeler verdi.

175. SIRA ŞANSI OLDU

PTT Heykel Merkez Müdürlüğü, PTT'nin 175. kuruluş yıl dönümü çerçevesinde, 175. sıra numarasını alan müşteriyi takibe aldı. Sırası gelince gişeye yönelen talihli, işlemini hallettikten sonra kendisine gelen tebriklerle olanları anlamaya çalıştı.

Bursa PTT Başmüdürü Osman Tekin, Başmüdür Yardımcısı Hüseyin Salman ve Bursa PTT Heykel Merkez Müdürü Necmettin Aslan, 175 numaralı şanslı müşteriyi tebrik ederek, içinde çeşitli hediyeler bulunan çantaları kendisine verdi. Çantalarda PTT altını, PTT pul albümü başta olmak üzere çok sayıda hediye bulunuyordu.

TALİH KUŞU LİSE ÖĞRENCİSİNE KONDU

Heykel PTT'nin 175 numaralı talihlisi, Hürriyet Endüstri Meslek Lisesi son sınıf öğrencisi Hakan Kaya, PTT Heykel Merkez Şubesi'ne fatura yatırmak için geldiğini ve böyle bir şeyin kendisini çok heyecanlandırdığını ifade etti. Bursa PTT Başmüdürü Osman Tekin de, talihli gence hediyesini takdim ettikten sonra, bütün PTT camiasına beraber nice yıllar geçirme dileğinde bulundu.




Fatura Yatırdı Altını Kaptı
Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Fatura Yatırdı Altını Kaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • TÜRKİYE HALKI: Huzur için barış. Barış için kardeşlik. Kardeşlik için birlik. Birlik için demokrasi. Demokrasi için adalet. Adalet için HDP 6 34 Yanıtla
  • ölümüne trabzon : adalet için adalet ve kalkınma partisi 9 27 Yanıtla
  • kim : mutlaka ayarlanarak verilmiştir kökenine inmek lazım . 21 3 Yanıtla
  • tesbit: Seneye ,176 no lu sırayı ,kapın.. 10 1 Yanıtla
  • r: Ayarlanmış akrabadır kesin 4 7 Yanıtla
  • adam: akraba olsaydı sıraya girmesine gerek kalmazdi... 2 4 Yanıtla
  • olcay: biz olsak bu şansla bi fatura daha çıkar karşımıza :) 6 0 Yanıtla
  • muhammet: hemende bi kullap takin 1 1 Yanıtla
  • ERKAN: VAYBE BU KADAR SANS OLURMU . BİZE NİYE BISEY CIKMIYO 1 0 Yanıtla
  • ERKAN: SENEYE 176.YIL İÇİN ALACAM SIRAYI 0 1 Yanıtla

Advertisement