Fehmi Duban, Meso'ya Yeniden İddialı Geliyor - Son Dakika
Yerel

Fehmi Duban, Meso'ya Yeniden İddialı Geliyor

Fehmi Duban, Meso\'ya Yeniden İddialı Geliyor

Bursa'da en çok üyeye sahip esnaf odası olan Muhtelif Esnaf Odası'nda seçim heyecanı yaşanıyor.

14.01.2014 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da en çok üyeye sahip esnaf odası olan Muhtelif Esnaf Odası'nda seçim heyecanı yaşanıyor. Başkanlığa aday olan Fehmi Duban, esnafın yeniden söz sahibi olması için aday olduğunu açıkladı.

Odanın bir önceki başkanı Fehmi Duban yeniden göreve talip olurken, "MESO bünyesinde yarım kalan hizmet çalışmamız devam edecek.9 aydır uyuyan odamızı yeniden ayağa kaldırmak, esnafımızı uyutan değil söz sahibi yapan bir yönetim anlayışıyla göreve talibiz" dedi.

40 yıllık mazisinde yapılamayan hizmetleri 2 yıllık görev süresinde gerçekleştirdiklerini ifade eden Duban, " Türkiye'de ses getiren örnek çalışmalarla esnafımızın sesini ülkemizde duyurduk. Yarım kalan hizmetlerimizi tamamlamak, odamızı yeniden rol model haline getirmek için daha güçlü şekilde geliyoruz" dedi.

"BESOB'UN EN GÜÇLÜ ODASIYIZ"

Bursa MESO'da görev yaptığı 2 yıllık süre içerisinde üye esnaf sayısını 2142'den 3650'ye çıkardıklarını ifade eden Duban, "BESOB'un 2012 verilerine göre esnaf odaları arasında en çok üye girişi yapılan oda biziz. Bunun en büyük sebebi esnafın bizim odamızı tercih etmesidir. Bu başarı elbette birilerinin işine gelmedi. Meyve veren ağaç taşlanır misali bizi bir anda odayı zarara sokan başkan haline getirdiler. Odaya zarar verenler esnaf için hiç çalışmayan, yapılan tüm faaliyetleri sonlandıran, sadece üye esnafımıza değil, tüm esnaflarımıza ücretsiz hale getirdiğimiz otoparkı kaldıran bu yönetimdeki arkadaşlardır. Üye esnafımız her şeyi biliyor, görüyor. Esnafımız her şeyin hesabı sandıkta soracaktır" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fehmi Duban, Meso'ya Yeniden İddialı Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement