Fenerbahçe Aradığını Buldu! - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Aradığını Buldu!

Fenerbahçe Aradığını Buldu!

Fenerbahçe, genç Nijeryalı Henry Onyekuru'nun peşinde!

23.01.2017 23:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe, genç Nijeryalı Henry Onyekuru'nun peşinde! Fenerbahçe'nin Eupen forması giyen 19 yaşındaki kanat oyuncusu Henry Onyekuru ile ilgilendiği ortaya çıktı.



Fenerbahçe'nin peşinde olduğu 19 yaşındaki Nijeryalı kanat oyuncusu Henry Onyekuru! Spor Toto Süper Lig'de Medipol Başakşehir'i yenip, yeniden zirve mücadelesine ortak olan Fenerbahçe'nin Henry Onyekuru'ya ilgisi devam ediyor.



İskoç basınına yansıyan haberde, Fenerbahçe'nin Celtic ve RB Leipzig ile birlikte 19 yaşındaki Nijeryalı kanat oyuncusu Henry Onyekuru'nun peşinde olduğu belirtildi. Belçika Ligi ekiplerinden Eupen'de bu sezon sergilediği performansla dikkat çeken genç oyuncusu Onyekuru, düşük maliyetiyle dikkat çekerken Eupen'in Celtic'in yaptığı 1 milyon euroluk teklifi kabul etmediği de belirtildi.



Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat'ın da sık sık transfer beklentisini dile getirmesiyle arayışlarını sürdüren yönetimin, genç oyuncu için nasıl bir yol izleyeceği bilinmiyor. Fenerbahçe, kadroyu güçlendirmek için Onyekuru ile aynı bölgede görev alan Depay ile de ilgilenmiş ancak Depay Lyon'a transfer olmuştu.



Bu sezon Eupen formasıyla 22 lig maçında 10 gol atıp, 6 da gol pası veren Onyekuru'nın kulübü ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.



Genç oyuncu Henry Onyekuru daha önce yaptığı açıklamada da Fenerbahçe'nin ilgisini ''Fenerbahçe, Leipzig, CSKA Moskova ve Hoffenheim, ocak ayı için transfer tekliflerini yaptılar. Bu sene çok çalışıyorum ve çok iyi oynuyorum. Teklifler normal'' sözleriyle doğrulamıştı.



Kaynak: Sporx

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Fenerbahçe Aradığını Buldu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement