Fenerbahçe, Bursa'da Liderlik Sınavında - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Bursa'da Liderlik Sınavında

Fenerbahçe, Bursa\'da Liderlik Sınavında

Maç eksiğiyle Beşiktaş'ın bir puan gerisine düşen Fenerbahçe, Bursa'da liderlik koltuğunu devralma peşinde.

24.11.2014 11:34

Süper Lig'de 10. haftanın kapanış karşılaşmasında Fenerbahçe, son haftalarda iyi bir çıkış yakalayan Bursaspor'a konuk oluyor.

Milli maç arasından önce Kadıköy'de Çaykur Rizespor'u 2-1 mağlup eden Fenerbahçe, son maçında Erciyesspor ile berabere kalan Bursaspor karşısında kazanarak liderlik koltuğunu Beşiktaş'tan devralmayı hedefliyor.

İki takım milli maçta yaşanan olayların ardından hafta içi demeç savaşlarına tutulmuştu. Hem Fenerbahçe hem de Bursaspor cephesinden açıklanalar gelmişti.

"DERBİ KADAR ZOR GEÇECEK"

Sarı lacivertlilerin teknik patronu İsmail Kartal hafta içi yaptığı açıklamada Bursaspor'un çok güçlü bir takım olduğunu ifade ettti.

Açıklamalarda bulunan Kartal'ın maç hakkındaki açıklamaları şu şekilde:

"Antrenman temposu, taktik ve fizik açıdan gayet iyi hazırlandık. Oyuncularımızın hep beraber olması, birlikte olmamız, beni, oyuncularımızı, hepimizi çok morallendiriyor. Yapmak istediklerimizi takıma anlatarak, onların daha iyi anlamasını sağlayarak birlikte çalışmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İyi hazırlandık, bu ligin lideriyiz. Bursaspor'un maçlarını izledik, analizlerini yaptık. Son haftalarda ortaya koyduğumuz performansla, oyuncularımın yüksek moralli oluşundan dolayı, milli takımdan da moralli döndükleri için bizim bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum. Bir derbi kadar zor geçecek."

Deplasman ekibi Fenerbahçe'de 19 kişilik kadroda sakatlıkları devam eden Egemen Korkmaz, Mehmet Topuz ve Serdar Kesimal'a yer verilmedi. Milli takımdan dönen Moussa Sow ile sakatlıktan çıkan Emre Belözoğlu 19 kişilik kafilede yer alan isimlerden.

"GÜZEL FUTBOL OYNANSIN"

Deplasman ekibi Bursaspor'da ise teknik direktör Şenol Güneş, sonuçtan oynanan futbolun iyi olmasını diledi.

Açıklamalarda bulunan deneyimli hoca, ""İnşallah bunları futbol seyri bakımından izleriz, futbol değerlerini konuşuruz. Bu maçtan ne bekliyorum? Güzel futbol oynansın, bütün oyuncular hünerlerini göstersin istiyorum. Hakem çok iyi ve tarafsız yönetim göstersin. Taraftarımız ve rakip takım taraftarı da olacaksa sadece takımlarına destek olsun. Sahaya gelen tüm taraftarlar eğlenceli, keyif alacakları bir maç izlesin. Televizyonları başında olanlar da bu maçın güzelliklerinden bahsetsin. Örnek bir maç olsun. Temennim bunlardır. Bu müsabakada kazanan bir takım olacaktır, biz kazanmak istiyoruz. Üç puana ihtiyacımız var. Bunun için futbolumuzu oynayacağız. Başka hiçbir şey düşünmeyeceğiz. Umarım, maç bittiği zaman güzelliklerin konuşulduğu bir maç ortaya koyarız." şeklinde konuştu.

HOLMEN SÖZLEŞDEKİ MADDEYE TAKILDI

Bursaspor'da Fenerbahçe mücadelesi öncesinde sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor. Ancak yeşil beyazlıların Fenerbahçe'den kiralık olarak kadrosuna dahil ettiği Samuel Holmen, 2 kulüp arasında yapılan protokol gereği maçta forma giyemeyecek.

Bursa Atatürk Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak maçı hakem Fırat Aydınus yönetecek.

MUHTEMEL 11'LERBursaspor: Harun, Civelli, Serdar, Şener, Behich, Belluschi, Ozan, Volkan, Josue, Fernandao, Bakambu

Fenerbahçe: Volkan, Bekir, Kadlec, Caner, Gökhan, Emre, M.Topal, Diego, Alper, Kuyt, Emenike

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Bursa'da Liderlik Sınavında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • texas: liderlik sınavındamı güldürmeyin adamı bursa fenere 4 atar 3 0 Yanıtla

Advertisement