Fransız Basını: Mevlüt Erdinç, Fenerbahçe'de - Son Dakika
Spor

Fransız Basını: Mevlüt Erdinç, Fenerbahçe'de

Fransız Basını: Mevlüt Erdinç, Fenerbahçe\'de

Fransız basını, Saint-Etienne'de forma giyen milli golcü Mevlüt Erdinç'in devre arasında sarı lacivertli formayı giyeceğini yazdı.

29.12.2014 14:34  Güncelleme: 14:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'de sahasında Mersin İdman Yurdu'u tek golle geçen oynadığı futbolla otoritelerden geçer not alan Fenerbahçe devre arasında transfer yapmaya hazırlanıyor.

MEVLÜT, DEVRE ARASINDA FENERBAHÇE'DE

Fransız basınında çıkan haberlere göre; Saint-Etienne'de forma giyen milli golcü Mevlüt Erdinç'in devre arasında sarı lacivertli formayı giyeceği iddia edildi.

1,5 AYDIR SAKAT

Lig'de en son Monaco'ya karşı 9 Kasım'da maça çıkan Mevlüt Erdinç sakatlığı dolayısıyla yaklaşık 1.5 aydır sakat. Sakatlığının devre arası kampında tamamen ortadan kalkacağı bildirilen golcü oyuncunun forvet transferi için arayışlarda olan Fenerbahçe'nin gündeminde olduğu aktarıldı.

FRANSIZLAR GÖZDEN ÇIKARDI

Fransız basınındaki haberlere göre; Mevlüt Erdinç'in sakatlığı dolayısıyla yerine oynayan Fabien Lemoine'nin kulüp tarafından bonservisinin alınacağı ve Mevlüt'ün de satışına karar verildiği iddia ediliyor.

GALATASARAY DA İLGİLENMİŞTİ

Sezon başında da hem Galatasaray hem Fenerbahçe'nin gündemine gelen golcü forvetin bu kez Süper Lig'e gelmeye sıcak baktığı ve Fransız kulübünün bu transfere onay vereceği aktarıldı. Fenerbahçe'nin yabancı kontenjanı sebebiyle Mevlüt Erdinç isminde hem fikir olduğu bildirilirken transfer dönemi içerisinde iki kulüp arasında transfer görüşmelerinin başlayacağı ve olumlu sonuç alınacağı bildiriliyor.

BONSERVİSİ 5 MİLYON EURO

Mevlüt Erdinç, bu sezon Saint-Étienne formasıyla çıktığı 10 lig maçında 3 gol attı ve 1 asist yaptı. Türk forvetin bonservis ücreti için istenilen rakamın 5 milyon Euro olduğu belirtildi.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Fransız Basını: Mevlüt Erdinç, Fenerbahçe'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • Acı gercekler: Allah kahretsin senin gibi başkanı 6 9 Yanıtla
  • kazim: Yorumlara bakınca sanki fb mevlüdü almış imza atırmış gibi yorum yapmışlar, frasızların iddaası yani yalan haber fb medvlüdü almaz. 13 1 Yanıtla
  • Ozcan: 10 yidir Mevlut Fenerbahcede 9 3 Yanıtla
  • yalan dolan: yaş isim farketmez bu ligde böyle hakemler oldukça fenere ilk iki garanti gibi birşey bu yüzden artık ligi takip etmiyorum sonunu bildiğin bir filmi izlemek gibi birşey 3 9 Yanıtla
  • tokatli: Biz fb olarak bu transfere fransiz kalalim daha iyi : 10 0 Yanıtla
  • Tiko: Almamalı yoksa fener için büyük hata olur 8 2 Yanıtla
  • kum sal: arkadaslar samimi söylüyorum benim amcaoğlu fenerli emenike spartak moskovaya gittikten sonra 1 yıl boyunca emmoğlu sayıkladı işte emenike geri gelse şöyle olur yok böyle olur dedim ki emmoğlu bi cacık olmaz emenikeli spartak moskova şampiyonlar liginde grubu sonuncu tamamladı yok anlatamadım durum ortada 6 3 Yanıtla
  • fason: burak eşittir mevlüt bu feneri anlamak mümkün değil hem gs yi eleştiriyor sonra gs ne yaparsa yanısını yapıyor 4 5 Yanıtla
  • tokatli: Yorumlarimiz neden yayinlanmiyorrrrrffffff 3 0 Yanıtla

Advertisement