Miroslav Stoch, Fenerbahçe'ye Dönebilir - Son Dakika
Spor

Miroslav Stoch, Fenerbahçe'ye Dönebilir

Dubai'de beklenenden iyi sezon geçiren Miroslav Stoch, Fenerbahçe'ye geri dönebilir. İsmail Kartal'in isteğine, Aziz Yıldırım olumlu cevap verdi.

03.10.2014 08:11  Güncelleme: 09:50

Fenerbahçe'de Akhisar mağlubiyetinin ardından taraftarlar hayal kırıklığına uğradı. Takım içinde çözüm arayan yönetim, transferde de hareketli günler yaşıyor.

STOCH DÖNEBİLİR

Dubai'de beklenenden daha iyi bir ilk yarı geçiren Miroslav Stoch'un, devre arasında Fenerbahçe'ye dönme ihtimalinin doğduğu iddiası ortaya atıldı. Sol kanatta Sow'un yerine daha fazla orta sahada oynayabilen bir oyuncu isteyen İsmail Kartal'ın bu teklifine Aziz Yıldırım'ın, "O zaman Stoch'u geri alırız" cevabı verdiği iddia edildi.

SOW AYRILABİLİR

Aldığı parayı az bulduğu için "mızmızlanan" Moussa Sow'un daha önce soğuk baktığı Körfez ülkelerinden gelen tekliflere bu kez daha sıcak baktığı bildirildi. Sow'un, 28 yaşına geldiği ve Fenerbahçe'den sonra büyük bir lige gitme umudunu yitirdiği için en azından para kazanmayı düşünerek bu teklifleri değerlendirmeyi istediğini menajeriyle paylaştığı iddia ediliyor.

Miroslav Stoch, Fenerbahçe\'ye Dönebilir
Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Miroslav Stoch, Fenerbahçe'ye Dönebilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement