Galatasaray, Fenerbahçe Derbisi İçin Olağanüstü Prim Uygulaması Yapmayacak - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Fenerbahçe Derbisi İçin Olağanüstü Prim Uygulaması Yapmayacak

Galatasaray yönetimi, 23 Nisan Pazar günü oynanacak Fenerbahçe maçı olağanüstü prim uygulamasına gitmeyecek.

17.04.2017 21:35  Güncelleme: 22:39

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında rakibi Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan Galatasaray'da merak edilen sorunun yanıtına ulaşıldı.

PRİM UYGULAMASI YOK

Galatasaray yönetimi, 23 Nisan Pazar günü oynanacak Fenerbahçe maçı için kararını verdi. Sarı kırmızılı yönetim, Fenerbahçe derbisi için olağanüstü bir prim uygulamasına gitmeyecek.

Daha önce galibiyet primi belirlenen Beşiktaş derbisi ve Başakşehir ile oynanan kupa maçında Galatasaray'ın sahadan mağlubiyetle ayrılması da bu kararda etkili oldu. Galatasaray yönetimi, Fenerbahçe derbisi öncesinde sarı kırmızılı takıma herhangi bir prim vaadinde bulunmayacak.

ÖZBEK FLORYA'YA GİDİYOR

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, bir kez daha Florya'ya çıkarma yapacak. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, dev derbi öncesinde takıma moral verme amacıyla sık sık Florya'ya gidiyor. Fenerbahçe derbisi öncesinde sarı kırmızılı takıma moral ziyaretinde bulunan başkan Özbek, Çarşamba günü yine Florya'nın yolunu tutacak.

BARBEKÜ ZİYAFETİ VERİLECEK

Dev derbinin önemi nedeniyle hem teknik heyete hem de futbol takımına moral vermek adına başkan Dursun Özbek, Florya'da bir barbekü düzenleyecek. Başkan Özbek, teknik heyet ve futbolcular ile Fenerbahçe derbisinin önemi adına konuşup tesislerde de takıma moral adına barbekü ziyafeti verilecek.

Galatasaray, Fenerbahçe Derbisi İçin Olağanüstü Prim Uygulaması Yapmayacak
Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Galatasaray, Fenerbahçe Derbisi İçin Olağanüstü Prim Uygulaması Yapmayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement