Fenerbahçe, Emenike'ye Hakaret Edenleri Savcılığa Bildirilecek - Son Dakika
Güncel

Fenerbahçe, Emenike'ye Hakaret Edenleri Savcılığa Bildirilecek

Fenerbahçe, Emenike\'ye Hakaret Edenleri Savcılığa Bildirilecek

BU SEZON TAKIMDA KALMASI PLANLANAN NİJERYALI GOLCÜYE SAHİP ÇIKILDIFENERBAHÇE, Kadıköy'de Yunan temsilcisi Panathinaikos ile oynadığı ve 2-1 kazandığı karşılaşmada iki gol atan Emenike'ye küfreden bazı taraftarlarla ilgili savcılığa suç duyurusu yapacak.

17.07.2016 10:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BU SEZON TAKIMDA KALMASI PLANLANAN NİJERYALI GOLCÜYE SAHİP ÇIKILDI

FENERBAHÇE, Kadıköy'de Yunan temsilcisi Panathinaikos ile oynadığı ve 2-1 kazandığı karşılaşmada iki gol atan Emenike'ye küfreden bazı taraftarlarla ilgili savcılığa suç duyurusu yapacak.

Yunan ekibine karşı muhteşem bir futbol sergileyen ve iki de güzel gol atan Emenike tribünler tarafından alkışlanırken, bazı taraftarların hakaretlerine de maruz kaldı.

Bu durum kulübü rahatsız ederken, kulüpte kalması planlanan golcü oyuncuya hakaret edenler tek tek tespit edilip onlarla ilgili savcılığa şikayette bulunulacak.

AĞIR SÖZLERE AF YOK

Emenike ile yeni sayfa açan sarı lacivertliler yıldız oyuncuyu bu sezon kadronun önemli bir parçası olarak düşünüyor.

Geçmişte taraftarla girdiği diyalog nedeniyle bazı taraftar grupları ile kötü ilişkileri olan Emenike'yi tekrardan kazanmak isteyen sarı lacivertliler oyuncuya özel bir önem veriyorlar.

Sarı lacivertli kulüp Nijeryalı yıldız ile taraftarın ilişkisinin tekrar düzeleceğini düşünen Fenerbahçe yönetimi bir hazırlık maçında 2 gol atmasına rağmen oyuncusuna küfreden taraftarlarını ise affetmeyecek.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Fenerbahçe, Emenike'ye Hakaret Edenleri Savcılığa Bildirilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement