Fenerbahçe, Gökhan Gönül'e 1.5 Milyon Euro Garanti Maaş Teklif Edecek - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Gökhan Gönül'e 1.5 Milyon Euro Garanti Maaş Teklif Edecek

Fenerbahçe, sezon sonu sözleşmesi sona erecek Gökhan Gönül'e 1.5 milyon Euro'luk 2+1 yıllık teklif yapacak. Tecrübeli oyuncunun bu teklifi kabul etmesi bekleniyor.

26.04.2016 13:57  Güncelleme: 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor maçında alınan 4-0'lık galibiyet sonrasında Fenerbahçe'de sözleşme yenileme görüşmeleri başlıyor. İlk görüşme bugün Aziz Yıldırım ile Gökhan Gönül arasında olacak. Hasan Çetinkaya, geçen hafta Yıldırım adına görüşmeye davet ettiği Gönül'e görüşmeye yalnız başına gelmesini söylemişti. Başkanın kesinlikle bu görüşmede menajerini görmek istemediğini söylemişti. Gönül'ün de bugünki görüşmeye menajeri Ahmet Bulut olmadan gelme kararı aldığı bildirildi.

1.5 MİLYON EURO GARANTİ MAAŞ

Menajeri Bulut'un, "Gökhan'ı yalnız göndermeyeceğim" demesine rağmen tecrübeli oyuncunun aldığı bu kararın Fenerbahçe'de kalmak için önemli bir adım olduğu bildirildi. Yıldırım, Gönül için kulübün avukatlarına bir sözleşme hazırlattı. 2 artı 1 yıllık olan bu sözleşmede Gökhan'a 1.5 milyon Euro garanti para teklifi yer alıyor. Ayrıca 500 bin Euro'yu geçmeyecek şekilde galibiyet geldikçe maç başı ücret teklifi yapılacak. Gönül'ün sözleşmesinde ayrıca Türkiye Ligi şampiyonluğu ve Şampiyonlar Ligi içinde primler yer alacak. Hepsi bir araya geldiğinde Gönül'e şu anda kazandığı rakam başarı geldikçe teklif edilmiş olacak.

Gönül'ün sözleşme yenilemeye evet demeye hazır olduğu ise gelen haberler arasında.

Kaynak: Fotospor

Fenerbahçe, Gökhan Gönül\'e 1.5 Milyon Euro Garanti Maaş Teklif Edecek

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Gökhan Gönül'e 1.5 Milyon Euro Garanti Maaş Teklif Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement