Fenerbahçe Monaco Maçı Saat Kaçta Hangi Kanalda Ne Zaman Şifreli mi - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Monaco Maçı Saat Kaçta Hangi Kanalda Ne Zaman Şifreli mi

Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe Monaco 'yla karşılaşacak. Fenerbahçe Monaco karşısında ilk maçında rövanş için avantajlı bir skor elde etmeye çalışacak. Peki Fenerbahçe Monaco karşılaşması saat kaçta başlayacak ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte Fenerbahçe Monaco maçının detayları...

27.07.2016 09:33

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Temsilcimiz Fenerbahçe Fransa Ligue 1 ekiplerinden Monaco ile karşı karşıya gelecek. Nefes kesen bir müsabakaya sahne olması beklenen Fenerbahçe Monaco maçı'nın ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacağı büyük merak konusu oldu. İşte Fenerbahçe Monaco maçına ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Sezonu Fenerbahçe açıyor... Hem de Monaco ile Şampiyonlar Ligi ön eleme sınavında. Özellikle savunma hattını baştan aşağı yenileyen Sarı-Lacivertliler'de Neustadter, Skrtel, Van der Wiel ve Aatif ilk kez taraftarın önüne çıkacak.

Evet, belki çekilebilecek en zor kuralardan biri çekildi ve yıldızları bol bir takımla eşleşildi ama tıpkı Pereira'nın dediği gibi Fenerbahçe'nin de çok güçlü bir kadrosu ve hepsinden de önemlisi camianın 7 yıllık devler Ligi hasreti var.

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Fransa'nın Monaco takımıyla zorlu bir mücadeleye çıkacak.

Ülker Stadyumu FB Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde 27 Temmuz 2016 Çarşamba günü saat 21.30'da başlayacak karşılaşmayı İspanya Futbol Federasyonu'ndan Jesús Gil Manzano yönetecek.

Futbolseverler karşılaşmayı D Smart'tan şifreli olarak canlı olarak izleyebilecek.

FENERBAHÇE-MONACO

Maç tarihi: 27 Temmuz Çarşamba
Maç saati: 21.30
Stad: Şükrü Saraçoğlu
Kanal: D Smart

Muhtemel ilk 11'ler

Fenerbahçe: Fabiano (Ertuğrul), Kjaer, Neustadter, Skrtel, Van der Wiel, Ozan Tufan, Josef, Salih, Hasan Ali, Aatif, Emenike

Monaco: De Sanctis, Sidibe, Jemerson, Raggi, Mendy, Fabinho, Bakayoko, Bernardo, Lemar, Falcao, Germain

Ligue 1 takımı Monaco, UEFA Şampiyonlar Ligi üçüncü ön eleme turu ilk maçında, sakatlığı devam eden Hırvat kalecisi Danijel Subasic'in, Fenerbahçe karşısında oynayamayacağını duyurdu.

Monaco Kulübünden yapılan açıklamada, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2016) Hırvatistan'ın Portekiz'e uzatmada 1-0 mağlup olduğu maçta sakatlanan 31 yaşındaki Subasic'in, 27 Temmuz Çarşamba günü İstanbul'daki karşılaşmada oynayacak durumda olmadığı bildirildi.

Monaco, bu sezon, İtalya'nın Roma takımından, bir dönem Galatasaray'ın kalesini de korumuş 39 yaşındaki Morgan De Sanctis'i kadrosuna katmıştı.

SAKAT OYUNCULARIN DURUMU NETLEŞİYOR

Teknik direktör Vitor Pereira sakat oyuncuların alternatiflerine karar vermeye çalışıyor. Fabiano'nun takıma dönmesi teknik ekibi sevindirirken, antrenmanlara başlayan Volkan Demirel'in de lige kadar hazır hale gelmesi bekleniyor.

Cezası nedeniyle Monaco ile oynanacak ilk maçta oynayamayacak Mehmet Topal'ın sağlık durumu iyiye giderken, deneyimli futbolcunun rövanş maçına yetişmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Fenerbahçe Monaco Maçı Saat Kaçta Hangi Kanalda Ne Zaman Şifreli mi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement