Fenerbahçe'nin, ezeli rakiplerine karşı Kadıköy'deki tüm yenilmezlik serileri sona erdi - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'nin, ezeli rakiplerine karşı Kadıköy'deki tüm yenilmezlik serileri sona erdi

Ezeli rakiplerine karşı Kadıköy'de uzun yıllar yenilmezlik serileri elde eden Fenerbahçe, 2020 yılında bu serilerin sona ermesine engel olamadı. Galatasaray ve Trabzonspor'a iç sahada maçlarını kaybeden sarı-lacivertliler, son olarak Beşiktaş'a da yenilerek 15 yıllık seriye veda etti.

29.11.2020 23:22  Güncelleme: 00:35

Fenerbahçe, 2020 yılında ezeli rakiplerine karşı elinde tuttuğu uzun süreli yenilmezlik serilerinin sonuncusunu, Beşiktaş karşısında kaybetti.

Sarı-lacivertliler, Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş'a 4-3 mağlup oldu ve rakibi karşısında 15 yıllık yenilmezlik serisine veda etti.

Beşiktaş, Fenerbahçe'yi son olarak 2004-05 yılında 4-3 mağlup etmiş ve daha sonra Kadıköy'e çıktığı 18 maçtan galibiyet sevinci olmadan ayrılmıştı.

GALATASARAY VE TRABZONSPOR SERİSİ DE BİTTİ

Fenerbahçe'nin 2020 yılı içinde Galatasaray ve Trabzonspor'a karşı elinde tuttuğu uzun süreli yenilmezlik serileri de noktalandı.

Trabzonspor, 16 Haziran'da Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'yi deplasmanda 3-1 mağlup ederek 23 yıllık özlemini noktalarken, Galatasaray ise Şubat 2020'de Fenerbahçe'yi deplasmanda 3-1 yenmiş ve 20 yıllık galibiyet hasretini noktalamıştı.

Fenerbahçe\'nin, ezeli rakiplerine karşı Kadıköy\'deki tüm yenilmezlik serileri sona erdi

Son Dakika Spor Fenerbahçe'nin, ezeli rakiplerine karşı Kadıköy'deki tüm yenilmezlik serileri sona erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • PEKİ: AZİZ BEYİ ÖZLÜYORLAR :) 7 1 Yanıtla
  • Ali Ulvi: Her sene aynı nakarat FB 25 yıldır elle tutulur gözle görülür bir başarısı yoktur.Alt yapıdan 1 tane oyuncu çıkarılamadı bu da demek ki Aziz Yıldırım başta olmak üzere FB kötü yönetilmiş ve halende kötü yönetiliyor.Bu yılda Emre Belözoğlu'na kurban edildi.Aldığı adamlara bakın Kemal Acemi ( ben öyle diyorum ) Freyden de kötü,bir Sosa'ya birde Atiba'ya bakın, Novak M.Hakan Lemos Tiserand bunlar mı FB ye ilaç olacak hadi canım sende.Bir de Bu lemos'u nerenizle izlediniz de aldınız Tiserand hakeza 7 0 Yanıtla
  • hakan: pek sayın ali başkan, Fenerbahçe' de yılların birikimlerini (manevi) bir bir yok ettiniz. gs 21 yıl sonra bizi sahamızda yendi, trabzonspor 23 yıl sonra, beşiktaş'ta 15 yıl sonra... şimdi bunlara ne diyeceksin ? ya da 4 1 Yanıtla
  • andsmero: ALIŞTILAR ARTIK FENEV AĞLAMA AGLAMA FENEV 4 1 Yanıtla
  • Temel: Övünülecek neleri kaldı 4 1 Yanıtla
  • hakan: pek sayın ali başkan; fenerbahçe'nin tüm birikimlerini (manevi) tek tek harcadın, GS 21 yıl sonra bizi Kadıköy'de yendi, Trabzonspor 23 yıl sonra, BJK ise 15 yıl sonra... ne diyeceksin ? şu oluşturduğun takıma bir bak, sağ bek ve sol bekin bitmiş, stoperlerin sıkıntılı, orta sahan yetersiz ve daha kötüsü bu oyunculara bir dolu para veriyorsunuz, Fenerbahçe'nin gol yemediği maçı yok, kısaca "NE ZAMAN BIRAKMAYI DÜŞÜNÜYORSUN" ? 2 2 Yanıtla
  • andsmero: BİR BEŞİKTAŞLI OLARAK HEM FENEVİ HEM HAKEMİ HEMDE FENERASYONU USTUSTE KOYDUK DİYORUM 1 0 Yanıtla
  • hakan: bu haberleri ali başkan da okusun bir zahmet, fenerbahçe'nin manevi hazinelerini bir bir yok etti... 0 0 Yanıtla

Advertisement