Fenerbahçeli Futbolcular, Galatasaraylı Semih Kaya'nın Düğününe Gelmedi - Son Dakika
Spor

Fenerbahçeli Futbolcular, Galatasaraylı Semih Kaya'nın Düğününe Gelmedi

Fenerbahçeli futbolcuların, Galatasaraylı Semih Kaya'nın düğününe katılmama gerekçelerinin kaçan şampiyonluk sonrası taraftarlarının hassasiyeti olduğu ortaya çıktı.

18.05.2016 18:50  Güncelleme: 08:49

Galatasaray ve Türkiye A Milli Takımının tecrübeli ismi Semih Kaya dün hayatını Yasemen Saylar ile birleştirdi. Çiftin Çırağan Sarayı'ndaki düğününe spor dünyası yoğun bir katılım gösterdi. Ancak Semih Kaya'nın özel gününde nikahına davet ettiği Fenerbahçeli futbolcuların hiçbiri Çırağan Sarayı'ndaki davete katılmadı.

BEŞİKTAŞLILAR ORADAYDI

Kenan Doğulu'nun sahne aldığı Semih Kaya'nın düğününde Beşiktaşlı futbolcular Oğuzhan Özyakup, Gökhan Töre, Olcay Şahan Cenk Tosun, Necip Uysal ve İsmail Köybaşı da yer aldı.

SPOR DÜNYASI AKIN ETTİ

Bursasporlu Serdar Aziz ve Rizesporlu Eren Albayrak da Semih'in düğününe katıldı. Eboue ve Dany de, geceye katılan isimlerdendi. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, TFF Başkanvekilleri Servet Yardımcı ve Ali Dürüst, Galatasaray Kulübü başkanı Dursun Özbek, eski başkan Faruk Süren, Adnan Polat ve Duygun Yarsuvat, Abdurrahim Albayrak da Çırağan Sarayı'ndaki davete katıldı.


FENERBAHÇELİLER KATILMADI
Semih Kaya, Fenerbahçeli futbolcuları ve arkadaşlarını da düğününe davet etmişti. Milli takımda beraber ter döktüğü Gökhan Gönül, Mehmet Topal, Caner Erkin, Volkan Şen, Volkan Demirel, davetliler arasında idi. Semih, Fenerbahçeli oyuncuları da çağırmıştı. Ancak Fenerbahçeli futbolcuların hiçbiri Galatasaraylı Semih Kaya'nın düğününe katılmadı. Beşiktaşlı oyuncular ise gece geç saatlere kadar G.Saraylı oyuncular ile beraber Semih Kaya'nın düğününde eğlendi.

SEBEBİ HASSASİYET

Sarı lacivertli futbolcuların, şampiyonluğu kaybetmeleri nedeni ile üzgün olan Fenerbahçe taraftarlarının hassasiyeti nedeni ile düğüne katılmadıkları öğrenildi.
(Kaynak: Hürriyet)

Fenerbahçeli Futbolcular, Galatasaraylı Semih Kaya\'nın Düğününe Gelmedi

Son Dakika Spor Fenerbahçeli Futbolcular, Galatasaraylı Semih Kaya'nın Düğününe Gelmedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • : Gitselerdi eğer valla çıldırırdım ..beşiktaş yada başka takım olsa tamm ama galatasaraya bi gıcıklığım var nedense...bide şampiyon olamadık ne işiniz varki orda acık oturunda üzülün düşünün nerde yanlış yaptık diye..paraları cebe indirip yan gelip yatmayın 4 9 Yanıtla
  • Sadece futbol: Abartmada üzerimize yok bu sadece bir oyun rekabet centilmen olmalı 9 0 Yanıtla
  • Hayat devam edecek....: Ben hep şunu derim azize kıvırma ustasıdır.eeeeee futbolcularda onun cırağı tabiki kıvıracaklar.....he. he...he . 4 3 Yanıtla

Advertisement