Fenerbahçeli Futbolculardan İmalı Kutlama - Son Dakika
Spor

Fenerbahçeli Futbolculardan İmalı Kutlama

Fenerbahçeli Futbolculardan İmalı Kutlama

Fenerbahçeli futbolcular şampiyonluğu şike iddialarına gönderme yaparak kutlamaya hazırlanıyor.

10.05.2014 19:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kendi aralarında bu gece bir kutlama düzenlemeyi kararlaştıran sarı-lacivertli oyuncular adres olarak 3 Temmuz süreci sırasında tapelerde adı geçen Billionaire” gece kulübünü seçtiler.

Hatırlanacağı gibi Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Asbaşkan İlhan Ekşioğlu arasında yaşanan Bilyoner’i kapatalım” diyaloğu şikeye delil olarak gösterilmiş, daha sonra konuşmadaki bilyoner”in Sivasspor maçı sonrası şampiyonluk kutlamaları için belirlenen gece kulübü olduğu ortaya çıkmıştı. Fenerbahçeli oyuncular bu mekana giderek şike davasına ince bir gönderme daha yapmayı hedefliyor.

Muhteşem hazırlık

Bu arada Süper Lig’de 2013-2014 sezonunun şampiyonu Fenerbahçe, kupasını yarın akşam Şükrü Saracoğlu Stadı’nda kaldıracak. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre, pazar günü öğle saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde düzenlenecek barbekü partisinde basın mensuplarıyla bir araya gelerek şampiyonluğun hikayesini anlatacak futbolcular, daha sonra üstü açık bir otobüsle stada doğru yola çıkacak.

Kapılar 18:00'de açılacak

Futbolcular ve teknik heyeti taşıyan otobüs, Bostancı’dan Bağdat Caddesi’ne giriş yapacak ve yol boyunca şampiyonluğun coşkusunu yaşayarak Şükrü Saracoğlu Stadı’na ulaşacak. Sadece kombine kart ve dün oynanan Kardemir Karabükspor maçı bileti olan taraftarın alınacağı şampiyonluk şöleni için stat kapıları saat 18.00’de açılacak. Etkinlik kapsamında, sarı-lacivertli kulübün amatör şubelerindeki sporcuları bu sezon kazandığı kupalarla saat 20.00’de statta tur atacak. Saat 21.00’den itibaren de Son 90 dakika” kutlamaları başlayacak. Saha zeminine ve ekranlara yansıtılacak video mapping” görüntüleriyle Fenerbahçe Kulübü’nün tarihi, geçmişteki şampiyonlukları, camianın son yıllarda yaşadıkları ve 19.şampiyonluğu sergilenecek.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Fenerbahçeli Futbolculardan İmalı Kutlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement