Fenerbahçeli Mehmet Topal: "Sezon Sonunda İpi Göğüslemek İstiyoruz" - Son Dakika
Güncel

Fenerbahçeli Mehmet Topal: "Sezon Sonunda İpi Göğüslemek İstiyoruz"

Fenerbahçeli Mehmet Topal: "Sezon Sonunda İpi Göğüslemek İstiyoruz"

Fenerbahçeli MEHMET TOPAL, TRABZONSPOR MAÇI ÖNCESİNDE DHA'YA KONUŞTU "BİZDE BİR BASKI BİR STRES YOK, BİZ HERZAMANKİ OYUNUMUZU EN İYİ ŞEKİLDE SAHAYA YANSITMAYA ÇALIŞACAĞIZ" "SEZON SONUNDA İPİ GÖĞÜSLEYEN TARAF OLMAK İSTİYORUZ" "UMARIM HAKEMLER DE PERFORMANSLARINI BİZİM GİBİ EN ÜST SEVİYEYE ÇEKERLER" "BURAK YILMAZ'A ATILAN CİSİM ALLAH KORUSUN GÖZÜNE GELEBİLİR VE FUTBOL HAYATINI BİTİREBİLİRDİ" "BİZ SAHADA VE TRİBÜNLERDE TAŞKINLIK İSTEMİYORUZ" Uğur DEMİRKIRDI, İstanbul-DHA Lösemili Çocuklar Vakfı'na (LÖSEV) destek amacıyla düzenlenen organizasyona katılan isimlerden olan Mehmet Topal, Trabzonspor deplasmanı, Galatasaray ile yaşanan şampiyonluk yarışı, hakemlerin performansı ve Burak Yılmaz'a tribünden atılan sert cisim hakkında açıklamalarda bulundu.

03.03.2014 17:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçeli MEHMET TOPAL, TRABZONSPOR MAÇI ÖNCESİNDE DHA'YA KONUŞTU

"BİZDE BİR BASKI BİR STRES YOK, BİZ HERZAMANKİ OYUNUMUZU EN İYİ ŞEKİLDE SAHAYA YANSITMAYA ÇALIŞACAĞIZ"

"SEZON SONUNDA İPİ GÖĞÜSLEYEN TARAF OLMAK İSTİYORUZ"

"UMARIM HAKEMLER DE PERFORMANSLARINI BİZİM GİBİ EN ÜST SEVİYEYE ÇEKERLER"

"BURAK YILMAZ'A ATILAN CİSİM ALLAH KORUSUN GÖZÜNE GELEBİLİR VE FUTBOL HAYATINI BİTİREBİLİRDİ"

"BİZ SAHADA VE TRİBÜNLERDE TAŞKINLIK İSTEMİYORUZ"

Uğur DEMİRKIRDI, İstanbul-DHA

Lösemili Çocuklar Vakfı'na (LÖSEV) destek amacıyla düzenlenen organizasyona katılan isimlerden olan Mehmet Topal, Trabzonspor deplasmanı, Galatasaray ile yaşanan şampiyonluk yarışı, hakemlerin performansı ve Burak Yılmaz'a tribünden atılan sert cisim hakkında açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcularından Mehmet Topal, çekişmeli bir lig yaşandığını ancak sezon sonunda ipi göğüslemek istediklerini belirterek, şöyle konuştu:

"İkinci yarıya başlarken zaman zaman puan kaybı yaşadık, takım halinde. Sezon sonuna kadar çekişmeli bir lig yaşayacağımızı düşünüyorum. Biz hataları ve puan kayıplarını en az seviyeye çekmeye çalışıyoruz. Bunun için de sahada sonuna kadar mücadelemizi vermeye çalışıyoruz. İnşallap en az hatayı yaparak sezon sonunda ipi göğüsleyen taraf oluruz."

Trabzonspor ile bu hafta maçında deplasmanda karşılaşacak olan sarı-lacivertli takımın orta sahadaki etkili ismi, Topal; daha önce dost olan 2 camianın geçmişte sağlam temeller üzerine kurulu ilişkileri olduğunu söyledi ancak bunun son yıllarda değiştiğini belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Aslında geçmişe baktığınızda bu iki camianın çok sağlam temeller üzerine kurulu dostlukları olduğunu görüyoruz. Ama son zamanlarda yaşananlar, bunlar futbolun içinde olabilecek şeyler, tatsız yaşanan şeyler, bizler böyle olmasını tabii ki kesinlikle istemiyorduk, istemeyiz. Ben güzel bir maç olmasını temenni ediyorum. Centilmence mücadele etmeye çalışacağız. İnşallah saha dışında da aynı tepkiler olur. Bizde bir baskı bir stres yok, biz herzamanki oyunumuzu en iyi şekilde sahaya yansıtmaya çalışacağız."

Hakemlerin maçlara etki edip etmediği ile ilgili bir soru üzerine ise Mehmet Topal; "İster istemez hakem hataları bizleri etkiliyor, bizim temnimiz bu hataların en az seviyeye ulaşması . Hepimiz insanız hepimiz hata yapabiliriz. Biz de futbolcular olarak sahada hatalar yapabiliyoruz. Hakemlerimiz, hakem hocalarımız da hata yapabilirler. Art niyet aramak gerekiyor önemli olan bu, art niyet olmamalı, hatalar insan için olan bir şeydir.

Umarım hakemler de performanslarını bizim gibi en üst seviyeye çekerler" diye konuştu.

Galatasaraylı Burak Yılmaz'a Rize'de atılan sert cismi gördükten sonra "Taşkınlıklar artık son lumalı" diyen Mehmet Topal; sözlerini şöyle tamamladı:

"Allah korusun bu hepimizin başına gelebilecek bir şey, o çakı mı neyse bilmiyorum, Burak'ın gözüne de gelebilirdi. Futbol hayatı da Allah korusun riske girebilirdi. Bu tür olayların yaşanmamasını istiyoruz biz. Çünkü sağlık her zaman herşeyden önemli. O da işini, ekmeğini bu işten kazanıyor. Hem taraftarlar hem de futbolcular lütfen centilmence bir futbol ülkesi olduğumuzu gösterelim. Bu tarz taşkınlıklar yapmayalım, dediğim gibi en başında sağlık önemli"

UD (UD)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fenerbahçeli Mehmet Topal: 'Sezon Sonunda İpi Göğüslemek İstiyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement