Fernando Muslera: Galatasaray Tarihine Adımı Yazdırmak İstiyorum - Son Dakika
Spor

Fernando Muslera: Galatasaray Tarihine Adımı Yazdırmak İstiyorum

Fernando Muslera: Galatasaray Tarihine Adımı Yazdırmak İstiyorum

Galatasaray'ın file bekçisi Muslera, "Eğer sözleşmemi tamamlarsam en çok oynayan yabancı olacağım ve bu bana büyük gurur verecek." diye konuştu.

16.08.2014 09:39  Güncelleme: 09:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray’ın başarılı eldiveni Fernando Muslera, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Uruguaylı eldiven, sezon açılışına fazla zamanları kalmadığını belirtirken, “Ancak çift antrenmanlarla devam ediyoruz ve bireysel olarak fiziksel olarak iyi hissediyorum. Bir an önce ligin başlamasını bekiyorum. Takım olarak da zihinsel ve güç olarak iyi durumdayız” ifadesini kullandı.

Avrupa’nın en iyi kulüplerinden birinde oynadığını belirten Muslera, “Kulüp tarihinde olmak; Mondragon, Taffarel gibi adımı yazdırmak istiyorum. Yabancı olarak bir kulübün tarihine geçmek kolay değil. Eğer sözleşmemi tamamlarsam en çok oynayan yabancı olacağım ve buna büyük gurur verecek” diye konuştu.

Başarılı eldiven son olarak, Manisa maçında penaltı kullanmasıyla ilgili olarak, “Taraftar Manisa maçında benim ismimi bağırdı. Fatih Terim de bana direktif verdi. Eğer hocamız Prandelli de aynısını yaparsa penaltı atmaktan mutlu olurum. Ama elbette öncelik kaleci olarak katkı vermek” diye konuştu.

‘Uğurlu gelecek’

Uruguaylı eldiven, yeni sezonda giyeceği 1 numaranın kendisine uğurlu geleceğini belirterek, “1 numara benim favori numaramdı. Galatasaray’a geldiğimde 1 numara arkadaşım Aykut Erçetin’deydi. 25 yaşında olduğum için o zaman 25 numarayı aldım. Üstüne de 2 sezon şampiyon olduk. Ben de uğursuzluk olmasın diye hiç değiştirmedim. Ancak geçen sezon şampiyon olamadık ve şimdi artık 1 numarayı giyeceğim” dedi.

Muslera, “Çocuklar büyükler hep popüler numaraları isterler. 7-9-10 ya da Burak, Selçuk gibi yıldızlarin numaralarını. Kaleci formaları da çok rağbet görmez genelde. O yüzden benim formamın çok satılması benim için çok duygusal. Bu sezon formalar yeniden GS Store’da. Umarım yine en çok satanlar arasına benim formam girer” diye konuştu.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Fernando Muslera: Galatasaray Tarihine Adımı Yazdırmak İstiyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement