Muslera: Galatasaray'da Mutluyum - Son Dakika
Spor

Muslera: Galatasaray'da Mutluyum

Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, transfer iddialarıyla ilgili "Bana gelen bir teklif yok. Çok dikkate almıyorum, ben burada mutluyum" dedi.

16.01.2015 14:49  Güncelleme: 15:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarı-kırmızılıların başarılı kalecisi Fernando Muslera, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"BURADA MUTLUYUM"

Ara transfer döneminde, kendisi hakkında çıkan transfer haberlerini değerlendiren Muslera, "Bana gelen bir teklif yok. Kulüpten bana böyle bir şey de söylenmedi. Gazetelerde yazılanları çok dikkate almıyorum, ben burada mutluyum" dedi.

HAMZAOĞLU-PRANDELLI KIYASLAMASI

Galatasaray'ın eski hocası Prandelli ve yeni teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'nu da kıyaslayan Uruguaylı kaleci, "İkisinin arasındaki farkın, İtalya ve Türkiye'deki çalışma sistemlerinden kaynaklandığını düşünüyorum. Her antrenörün çalıştırma stili farklıdır. Hamza hocamız yerli antrenör ve bu yüzden takımın isteklerini daha çabuk anlıyor. Bu yüzden adaptasyonu daha çabuk oluyor" diye konuştu.

Afrika Uluslar Kupası'na giden Aurelien Chedjou'nun kendileri için öneminin de altını çizden Fernando Muslera, "Chedjou bizim için çok önemli bir futbolcu. Ama o Afrika Kupası'ndayken yerini doldurabilecek oyuncularımız da var. Hakan Balta ve Koray Günter, bu bölgede oynayabilen oyuncular" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'da oynarken, büyük takımda oynadığını çok iyi hissettiğini söyleyen Muslera, " Lazio'dan Galatasaray'a geçtiğimde, 'her sene gelişme göstermek isteyen' bir takıma geçtiğimi düşünüyordum, çünkü ben de sürekli gelişmek isteyen bir oyuncuyum. Her futbolcu gibi büyük takımda oynamayı hayal ederdim. Şu anda kendimi büyük bir takımda görüyorum. Burada çok mutluyum" şeklinde konuştu.

Spor Toto Süper Lig'de gelecek sezondan itibaren uygulanacak yabancı kuralıyla ilgili ilginç tespitlerde bulunan başarılı file bekçisi, "Her sene yabancı kuralı değişti. Kuralları koyanlar belli. O yüzden fazla eleştirmeden, çabuk bir şekilde adapte olmamız gerekiyor" dedi.

Son olarak Ballon D'or Ödülleri hakkında kendi düşüncelerini ifade eden Muslera, "Ben oyumu kesinlikle Manuel Neuer'e verirdim. Şu anda kendisi ayrı bir gezegenden gelmiş gibi oynuyor. Onun hakettiği düşünüyordum. Yaşımız aynı olsa da ben her zaman iyi şeyler kapmaya çalışırım" diyerek basın toplantısını noktaladı.

Muslera: Galatasaray\'da Mutluyum
Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Muslera: Galatasaray'da Mutluyum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement