Fetö'nün Darbe Girişimi - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimi

Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) darbe girişimine ilişkin, şehitlerin ve yaralıların yakınlarını belediyede ve diğer kamu kurumlarında işe alacaklarını bildirdi.

20.07.2016 18:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) darbe girişimine ilişkin, şehitlerin ve yaralıların yakınlarını belediyede ve diğer kamu kurumlarında işe alacaklarını bildirdi.

Ertürk, yaptığı yazılı açıklamada, 15 Temmuz gecesi gerçekleştirilen darbe girişimi sırasında, darbecilerin, "Karargah" olarak kullandıkları ilçedeki 4. Ana Jet Üs Komutanlığı'ndan kalkan uçakları engellemeye çalışırken, şehit düşenler ile yaralanan vatandaşların yakınlarına iş müjdesi verdi.

Açıklamasında, "Darbe girişimi sırasında 4. Ana Jet Üs Komutanlığı'ndan kalkarak, TBMM ve devlet kurumları ile sivil halkı vuran savaş uçakları ile helikopterleri engellemeye çalışırken, komutanlık önünde bekleyen darbeci askerlerce açılan ateş sonucu 7 kişi şehit oldu, 59 kişi de yaralandı." ifadelerine yer veren Ertürk, şunları kaydetti:

"Kazan Belediyesinde oluşturulan 110 kişilik bir ekip, şehitlerin yakınları ve hastanelerde tedavi gören yaralıların tüm ihtiyaçlarıyla sürekli ilgileniyor. Şehitlerimiz ve yaralılarımızın yakınlarını belediyemizde ve diğer kamu kurumlarında işe alacağız. Ülkemizin bölünmemesi, vatanımızın sonsuza dek yaşaması, bayrağımızın inmemesi ezanlarımızın susmaması ve demokrasimizin yaşaması için canlarını hiçe sayarak göz göre göre ölüme giden bu kardeşlerimiz için ne yapsak azdır. Şehitlerimizin geride kalanları, yaralılarımız ve yakınları için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Şehitlerimiz ve yaralılarımızın yakınlarını belediyemizde ve diğer kamu kurumlarında işe alacağız. Onlar için ne yaparsak yapalım haklarını ödeyemeyiz. Allah hepsinden razı olsun."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement