Fetö'nün Darbe Girişimi - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimi

Beypazarı Kaymakamı Suat Seyitoğlu, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine direnirken yaralanan 46 yaşındaki Hasan Güleç'i ziyaret etti.

10.08.2016 14:28

Beypazarı Kaymakamı Suat Seyitoğlu, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine direnirken yaralanan 46 yaşındaki Hasan Güleç'i ziyaret etti.

15 Temmuz'da darbe girişimine direnmek üzere iki çocuğuyla Beştepe'ye gelen ve darbecilerin helikopterden açtıkları ateş sonucu yaralanan Güleç, Ankara Onkoloji Hastanesine kaldırıldı. Tedavi edilen Güleç, evine dönerek istirahate çekildi.

Beypazarı Kaymakamı Suat Seyitoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Tarık Kahveciler ve beraberindekiler, Güleç'i evinde ziyaret etti.

Kaymakam Seyitoğlu, sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda ziyaretlerde bulunduğunu belirterek, 5 bin liralık yardım çekini Güleç'e teslim etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçmiş olsun dileklerini ileten Seyitoğlu, "Bizler de sizlere geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Allah acil şifalar versin. Kaymakamlık olarak yapabileceğimiz bir şey olduğunda, kapılarımız sizler için her zaman sonuna kadar açık." dedi.

Hasan Güleç ise, ziyaretten oldukça mutlu olduğunu belirterek şunları kaydetti:

"Biz Beştepe'ye ulaştığımızda, havadan yaylım ateşi yapılıyordu. Işıksız helikopterler gelişi güzel insanların üzerine ateş ediyorlardı. Ben de o esnada yaralandım. Yaralanınca yere yığıldım. Halk, beni oradan araçlarla hastaneye kaldırdı. Orada tedavi gördüm. Ülkemizi, vatanımızı kanımızın son damlasına kadar savunuruz, savunacağız."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement