Fetö'nün Darbe Girişimi - Gözaltına Alınan 17 Kişi Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimi - Gözaltına Alınan 17 Kişi Adliyeye Sevk Edildi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Gözaltına alınan 17 kişinin adliyeye getirilişi FETÖ'nün darbe girişimi Çorum'da darbe girişimine destek verdikleri iddiasıyla gözaltına alınan 17 kişi adliyeye sevk edildi Çorum'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine destek verdikleri iddiasıyla gözaltına alınan 4'ü kadın 17 kişi adliyeye sevk edildi.

21.07.2016 20:40

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Gözaltına alınan 17 kişinin adliyeye getirilişi FETÖ'nün darbe girişimi

Çorum'da darbe girişimine destek verdikleri iddiasıyla gözaltına alınan 17 kişi adliyeye sevk edildi

Çorum'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine destek verdikleri iddiasıyla gözaltına alınan 4'ü kadın 17 kişi adliyeye sevk edildi.

Çorum Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında FETÖ üyesi oldukları ve darbe girişimine destek verdikleri iddiasıyla polis ekiplerince gözaltına alınan 17 kişinin Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesindeki işlemleri tamamlandı.

Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen 4'ü kadın 17 kişi, daha sonra adliyeye sevk edildi.

FETÖ'nün darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturmada, dün örgüt üyesi oldukları ve darbe girişimine destek verdikleri iddiasıyla 17 şüpheli gözaltına alınmış, şüphelilere ait çok sayıda ev, araç ve iş yerindeki bazı dijital materyallere, bilgisayarlara ve cep telefonlarına el konulmuştu.

Fetö\'nün Darbe Girişimi - Gözaltına Alınan 17 Kişi Adliyeye Sevk Edildi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimi - Gözaltına Alınan 17 Kişi Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement