Fetö'nün Darbe Girişimi - Gözaltına Alınan Adliye Çalışanı 23 Şüpheliden 14'ü Tutuklandı -... - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimi - Gözaltına Alınan Adliye Çalışanı 23 Şüpheliden 14'ü Tutuklandı -...

Kırklareli'nde, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan 23 adliye personelinden 14'ü tutuklandı.

18.08.2016 04:02

Kırklareli'nde, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan 23 adliye personelinden 14'ü tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Kırklareli Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince "hükümetin görevini yapmasını kısmen veya tamamen engellemeye teşebbüs etmek", "terör örgütüne üye olmak", "dini inanç ve duyguları istismar suretiyle dolandırıcılık" ve "terör örgütüne finansman sağlamak" suçlamalarıyla gözaltına alınan 23 zanlının savcılıktaki sorguları tamamlandı.

Ceza infaz koruma memurları, zabıt katibi ve mübaşirlerin de bulunduğu şüphelilerden Y.K, Y.G, Y.A, S.Ç, O.G, G.E, N.B.E, M.C, M.E.D, F.U, H.A, F.Ş.G, A.Ç. ve A.U, mahkemece tutuklandı. Diğer 9 zanlı ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

"Adliye ve ceza infaz kurumu imamı" oldukları belirtilen H.A. ve O.G'nin, "himmet" ya da "bağış" adı altında evlilerden 100, bekarlardan ise 125 lira topladıkları tespit edildi. Bu şüphelilerin, para topladıklarını itiraf ettiği öğrenildi.

Fetö\'nün Darbe Girişimi - Gözaltına Alınan Adliye Çalışanı 23 Şüpheliden 14\'ü Tutuklandı -...
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimi - Gözaltına Alınan Adliye Çalışanı 23 Şüpheliden 14'ü Tutuklandı -... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement